Ατυχη η ΑΕΚ Β', 2-2 με ΟΦ Ιεράπετρας και δοκάρι στο 95’!

Ατυχη η ΑΕΚ Β', 2-2 με ΟΦ Ιεράπετρας και δοκάρι στο 95’!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' ισοφάρισε με τον Γιούση στο 82ο λεπτό και έχασε την ευκαιρία με τον Ιατρούδη στο 95ο λεπτό για να πάρει τη νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ φιλοξένησε τον ΟΦ Ιεράπετρας για την 9η αγωνιστική της Super League 2 και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) με γκολ του Γιούση στο 82ο λεπτό.

Η Ενωση θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη αλλά το σουτ του Γιάννη Ιατρούδη στο 95ο λεπτό βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Καραγκιόζη.

Η ΑΕΚ Β’ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 9ο λεπτό προηγήθηκε. Ο Χρήστος Γιούσης με εκπληκτική 30άρα μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Χριστόπουλο, ο οποίος από κοντά ευστόχησε για το 1-0.


Μετά το γκολ της ΑΕΚ, η ομάδα της Κρήτης βελτιώθηκε και βρήκε δυο γκολ πριν το ημίχρονο, με τους Αντερέγκεν και Τορίμπιο στο 25ο και 42ο λεπτό.



Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ Β’ μπήκε αποφασισμένη να βρει το γκολ της ισοφάρισης και το έργο της έγινε πιο εύκολο στο 65ο λεπτό με την αποβολή του Μπλάνκο της Ιεράπετρας. Εν τέλει το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 82ο λεπτό με πλασέ του Γιούση μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Γερολέμου.


ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Μπούσης (80′ Αμούρ), Κορνέζος, Λάτσι, Παρράς (87′ Γιαννούτσος), Μπάμπης (69′ Τζούντα Γκαρσία), Μουστακόπουλος, Γεροδήμου, Χριστόπουλος, Γιούσης, Κοσίδης (80′ Ιατρούδης).

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κάρδαρης, Ντι Λορέντζο, Κοντοές, Ντε Λορέντζι, Τορίμπιο, Μεσσιδόρο, Μπενίτεζ, Λεμονής (69′ Ψάνης), Μπλάνκο, Αντερέγκεν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X