Πόρτο: Ο πρόεδρος των «Δράκων» προσέλαβε χειρομάντισσα για να του αποκαλύπτει μελλοντικά σκορ

Πόρτο: Ο πρόεδρος των «Δράκων» προσέλαβε χειρομάντισσα για να του αποκαλύπτει μελλοντικά σκορ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια γιατρός της Πόρτο λαμβάνει κάθε μήνα το ποσό των 15.000 ευρώ, ωστόσο το πρόβλημα σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ είναι ότι η συγκεκριμένη δεν έχει στην κατοχή της άδεια διπλώματος και πρόκειται για το προσωπικό μέντιουμ του προέδρου του κλαμπ, Ζόρζε Πίντο Ντα Κόστα.

Σάλος έχει προκληθεί στην Ισπανία με την είδηση ότι ο πρόεδρος των Δράκων, Ζόρζε Πίντο Ντα Κόστα, προσέλαβε χειρομάντισσα, ονόματι Μανταλένα Αρόσο, στην ομάδα προκειμένου να του αποκαλύπτει τα μελλοντικά σκορ σε αγώνες.

Οπως είναι λογικό υπάρχει αναστάτωση στον σύλλογο, έπειτα από την συγκεκριμένη ανακάλυψη, καθώς βρίσκεται στην Πόρτο από το περασμένο καλοκαίρι και πληρώνεται όπως αναφέρει η «A’ Bola», με το ποσό των 15.000 ευρώ το μήνα.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο μισθός της προκάλεσε και την έντονη δυσαρέσκεια των υπόλοιπων μελών του ιατρικού επιτελείου της Πόρτο, οι οποίοι εξέφρασαν τα παράπονά τους για τις δικές τους οικονομικές απολαβές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X