«Κρούση σε Γιαννιώτα η Καβάλα»

«Κρούση σε Γιαννιώτα η Καβάλα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «μπαμ« με τον Γιάννη Γιαννιώτα που κυκλοφορεί ελεύθερος φέρεται να ψάχνει η Καβάλα.

Μπορεί οι “αργοναύτες” να πηγαίνουν από τη μία συντριβή στην άλλη στο πρωτάθλημα της Betsson Superleague 2, καθώς αγωνίζονται με ερασιτέχνες στη σύνθεσή τους, ωστόσο υπάρχει η διάθεση να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα από τον Γενάρη, οπότε και θα έχει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές, ώστε να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «soccerpractor» μάλιστα, η Καβάλα φιλοδοξεί να κάνει το “μπαμ” με τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος παραμένει ελεύθερος μετά το καλοκαιρινό διαζύγιο με τον Απόλλωνα Λεμεσού και στα 28 του χρόνια ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Φυσικά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, ωστόσο ο Καναδός επενδυτής Αλεξάντερ Χαντιντάγκι εμφανίζεται αποφασισμένος για υπερβάσεις και υπάρχει ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X