Το παραδέχθηκαν στη Ντόρτμουντ: «Η Ρεάλ θέλει τον Χάαλαντ»

Το παραδέχθηκαν στη Ντόρτμουντ: «Η Ρεάλ θέλει τον Χάαλαντ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του μεταγραφικού παζαριού, φαίνεται πως το πιο πολυσυζητημένο και επιθυμητό όνομα από τις μεγάλες ομάδες της Γηραιάς ηπείρου θα είναι αυτό του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Αυτό, τουλάχιστον, επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιοάχιμ Βάτσκε, σε συνέντευξή του στη γερμανική «Bild», στην οποία αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής του Γιούργκεν Κλοπ στο σύλλογο: «Όλοι, σας μιλούν για τον Έρλινγκ Χάαλαντ», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Δεν έχει σημασία πού θα πάει, όλοι ασχολούνται μαζί του. Το μόνο που ξέρω με σιγουριά είναι πως η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται πολύ γι΄ αυτόν. Θα μπορούσα να αναφέρω άλλες 25 ομάδες τώρα, αλλά ξέρω σίγουρα μία» πρόσθεσε ο κορυφαίος παράγοντας των Βεστφαλών.

Ωστόσο, ο ίδιος συνεχίζει ν΄ αφήνει ανοιχτή πόρτα σε κάθε ενδεχόμενο, είτε το να φύγει ο παίκτης από την Μπορούσια, είτε να παραμείνει στην ομάδα του Μάρκο Ρόζε. Είπε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να φύγει, αλλά μπορεί και να μείνει. Πριν λίγες μέρες είχα μια πολύ καλή συζήτηση με τον Μίνο Ραϊόλα . Οι συζητήσεις μας είναι πάντα αρκετά φιλικές, όπως και αυτό το τηλεφώνημα μεταξύ μας. Σίγουρα θα έχουμε άλλη μια συνάντηση τις επόμενες εβδομάδες.»

Συνέχισε ο CEO της Ντόρτμουντ: «Η εστίαση είναι στη συνολική βελτίωση του Χάαλαντ. Όπως και με τον Λεβαντόφσκι, θα ήθελα να είμαι περήφανος για τον Έρλινγκ κάποια στιγμή αν κερδίσει το Champions League. Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι καλό για αυτόν να μείνει λίγο περισσότερο στην Bundesliga. Ο Ραϊόλα είναι ένας άνθρωπος που ξέρει ήδη τι κάνει.»

Ο Βάτσκε παραδέχθηκε επίσης ότι δεν βλέπει «καλύτερους» παίκτες από τους Λεβαντόφσκι και Χάαλαντ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Γι’ αυτό πρέπει να δουλέψουν για να «κρατήσουν τ΄ αστέρια στο γερμανικό πρωτάθλημα», τα οποία θεωρούν «τεράστια καθήκοντα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πιθανότητα επιστροφής του Κλοπ, ενός εκ των κορυφαίων που έχουν εργαστεί ποτέ στην Μπορούσια, τονίζοντας ότι η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον: «Όποτε θέλει, αλλά όχι πλέον ως προπονητής».

Αν κάποια στιγμή αισθανθεί ότι θα ήθελε να επιστρέψει στον σύλλογο, όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές. Μιλάμε πιο συχνά. Και δεν νομίζω ότι θέλει να είναι προπονητής για πάντα. Αλλά αν κάποια στιγμή πει «Τελείωσα την προπονητική μου καριέρα, αλλά θα ήθελα να ξανακάνω κάτι στον σύλλογο», «τότε θα βρίσκαμε κάτι, το οποίο είναι ήδη ξεκάθαρο. Αλλά τώρα θα θεωρούσα ότι αυτή η πιθανότητα είναι πολύ μικρή.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X