Μεγάλο «διπλό» στα Ιλίσια για την ΑΕΚ, νίκησε με 3-1 τον Ερμή Ζωγράφου

«Αφεντικό» στο ντέρμπι η ΑΕΚ- Νίκησε τον Δούκα (4-2) και σκαρφάλωσε μόνη στην κορυφή!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε το 12 στα 12 στο φετινό πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νικήτρια από μια ακόμη δύσκολη έδρα πέρασε η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 3-1 του Ερμή Ζωγράφου στα Ιλίσια και έκανε το 12 στα 12 στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ μετράει ένα εντυπωσιακό σερί νικών στο φετινό πρωτάθλημα που την έχει φέρει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δυνατό με σκληρές άμυνες. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Ντάτη αλλά ο Ερμής ισοφάρισε με πέναλτι. Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα δεν το έβαλε κάτω και 3.38 πριν το τέλος ο Μάνος με φοβερό γκολ έκανε το 2-1 για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 38′ ο Ασημακόπουλος με σουτ έκανε το 3-1 για την ΑΕΚ και «κλείδωσε» τη νίκη.

ΑΕΚ (Γιάννης Ζιάβας): Αρώνης, Ντάτης, Ασημακόπουλος, Δελλαπόρτας, Καρύδας, Αρτινός, Κάρμης, Γούσης, Παπακώστας, Μάνος, Αυλωνίτης, Μπάρδης, Ταρνανίδης.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X