La Liga: Ψυχωράγισε από το... πουθενά η Μπαρτσελόνα, αλλά κέρδισε (3-2) τελικώς την Ελτσε (VIDEO)

La Liga: Ψυχωράγισε από το... πουθενά η Μπαρτσελόνα, αλλά κέρδισε (3-2) τελικώς την Ελτσε (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα παιχνίδι που στο ημίχρονο έμοιαζε με… υγιεινό περίπατο, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να το κάνει «ντέρμπι» και τελικώς να νικήσει με μπόλικο άγχος.

Η ομάδα του Τσάβι λοιπόν, έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα απέναντι στην Ελτσε, από τη στιγμή που στο 16’ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Γιουτγκλά και 3 λεπτά αργότερα ο Γκάβι έκανε όμορφη ενέργεια έξω από την περιοχή και με άψογο τελείωμα, διπλασίασε τα τέρματα των «Μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες στιγμές με τους Γιουτγκλά, Ντε Γιόνγκ, Αμπντέ  και Γκάβι για να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο το σκορ. Ωστόσο το σκορ έμεινε ως είχε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε, κάτι που ευνόησε αρκετά την Ελτσε, η οποία στο 62’ με πανέμορφο διαγώνιο σουτ από δεξιά του Τετέ Μορέντε, μείωσε σε 2-1 και στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από σέντρα από δεξιά, ο Μιγιά με κεφαλιά ψαράκι στο πίσω δοκάρι, έφερε το ματς στα ίσια.

Οι γηπεδούχοι, όμως επέδειξαν ψυχραιμία και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, με γκολ του Νίκο Γκονζάλες στο 85′.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X