«Πλήρωσε» τα λάθη της η ΑΕΚ που γνώρισε την ήττα με 10-8 από τον ΑΝΟΓ

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΑΝΟΓ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 10-8 από τον ΑΝΟ Γλυφάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 10-8 ηττήθηκε η ΑΕΚ από τον ΑΝΟΓ για την 6η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Η «Ένωση» έφτασε πολύ κοντά στο τρίποντο, όμως κάποια λάθη στα κρίσιμα σημεία της κόστισαν, μένοντας με άδεια χέρια.

O ANOΓ βρήκε πρώτος το γκολ, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει με την Κώτσια. Οι «κιτρινόμαυρες» υπέπεσαν σε αρκετά λάθη στην επίθεση, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ομάδα της Γλυφάδας να πάρει περισσότερες επιθετικές ενέργειες. Έτσι, ο ΑΝΟΓ έφτασε στο 1-3.

Στο β’ οκτάλεπτο, με τις Στρατιδάκη και Κούμπρα η ΑΕΚ έφερε το ματς στα ίσια (3-3). Οι φιλοξενούμενες απάντησαν με δικό τους σερί 0-3 για το 3-6. Η ομάδα της Κικής Λιώση, με μεγάλα ψυχικά αποθέματα, αντέδρασαν και με τις Πασκάλ και Κάσσαρη μείωσαν σε 5-6.

Το σερί της ΑΕΚ έφτασε και στο 3-0, στο γ’ οκτάλεπτο, καθώς το γκολ της Λούδη ισοφάρισε σε 6-6. Σε εκείνο το σημείο, οι «κιτρινόμαυρες» έπαθαν μπλακ άουτ και δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Η ομάδα της Γλυφάδας βρήκε έτσι την ευκαιρία και πήρε κεφάλι στο σκορ με 6-8.

Ο ΑΝΟΓ έφτασε εκ νέου στο +3 και το 6-9, βάζοντας δύσκολα στην ΑΕΚ. Κώτσια και Κούμπρα, 1′ πριν το φινάλε έβαλαν «φωτιά» στο ματς, μειώνοντας σε 8-9. Η άμυνα της «Ένωσης» δυστυχώς δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ και ο ΑΝΟΓ επικράτησε με 10-8.

ΑΕΚ – ΑΝΟΓ 8-10
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 4-3, 1-2, 2-2.
ΑΕΚ (Κική Λιώση): Τσουρή, Πασκάλε 1, Κάσσαρη 1, Λούδη 1, Γαβαλά, Μαστρόκαλου, Μιχαηλίδου, Στρατιδάκη 1, Κώτσια 2, Κούμπρα 2, Τσιμάρα Ευδ., Γροζοπούλου, Αρχοντάκη, Κοβάσεβιτς, Τσιμάρα Ευφ.
ΑΝΟΓ (Ορέστης Σαλαχάς): Γκανγκλ, Νίνου Π. 1, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 2, Νίνου Ε. 5, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχας, Φουντωτού, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 2, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X