Τρομερή Ρόμα, συνέτριψε (1-4) την Αταλάντα (VIDEO)

Τρομερή Ρόμα, συνέτριψε (1-4) την Αταλάντα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, η Ρόμα διέσυρε με 4-1 την Αταλάντα στο «Ατλέτι Ατζούρι Ντ’Ιτάλια», σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική της Serie A.

Τραγική, για μια ακόμα φορά, στην αμυντική της λειτουργία η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στα Play Off του Europa League, έχασε την ευκαιρία να βρεθεί – έστω και προσωρινά – στη δεύτερη θέση.


Η Ρόμα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Ο Τάμι Έιμπραχαμ έκανε ένα σλάλομ από τη μεσαία γραμμή, στάθηκε και τυχερός παίρνοντας μια κόντρα και πλάσαρε πάνω από τον Χουάν Μούσο για το 0-1 στο 56ο δευτερόλεπτο – το πιο γρήγορο γκολ των «τζιαλορόσι» στη Serie A από τον Φλεβάρη του 2018.


Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν κι είχαν μικρο-ευκαιρίες, ωστόσο στις αντεπιθέσεις οι πρωτευουσιάνοι ήταν… φωτιά. Σε μία από αυτές στο 27’, ο Ζορντάν Βερετού τροφοδότησε τον Νικολό Τζανιόλο που άντεξε στην πίεση και με αριστερό πλασέ δε λάθεψε για το 0-2.


Οι «μπεργκαμάσκι» συνέχισαν στο γνώριμο, επιθετικό τους στυλ (στο 70%-30% η κατοχή μπάλας) και κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Λουίς Μουριέλ – που είχε περάσει στη θέση του Μπεράτ Τζιμσίτι, με τον Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι να αλλάζει και το σύστημα – δοκίμασε ένα σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Μπριάν Κριστάντε και κατέληξε στα δίχτυα του Ρουί Πατρίσιο για το 1-2.


Παρόμοιο σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο. Το γκολ του Χοσέ Λουίς Παλομίνο στο 69’ ακυρώθηκε έπειτα από τη χρήση του VAR κι αφού δεν έγινε το 2-2, ήρθε το 1-3. Από εκτέλεση φάουλ του Βερετού, ο Κρις Σμόλινγκ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.


Ο θρίαμβος για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ολοκληρώθηκε στο 81ο λεπτό, με τον Έιμπραχαμ να εκμεταλλεύεται τις κόντρες και να διαμορφώνει από κοντά το τελικό 1-4.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X