Τρίτη σερί ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Β', (0-0) με τον Απόλλωνα Πόντου (VIDEO)

Τρίτη σερί ισοπαλία για τον Ολυμπιακό Β', (0-0) με τον Απόλλωνα Πόντου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ούτε τώρα δεν κατάφερε να κερδίσει ο Ολυμπιακός Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κολλημένος με τις ισοπαλίες είναι ο Ολυμπιακός Β’ το τελευταίο χρονικό διάστημα και κατέγραψε τρίτη σερί το Σάββατο (18/12), μένοντας στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου για την 9η αγωνιστική του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα είχε τρία δοκάρια στο ματς που έγινε στο Καυτανζόγλειο, μετρώντας 14 βαθμούς στην 3η θέση, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Ξάνθη, ενω οι Πόντιοι έχουν 5 πόντους στη 15η θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι», που διατήρησαν το αήττητο, θα μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ ωστόσο σε τρεις περιπτώσεις η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι. Αρχικά σε ισάριθμες προσπάθειες του Χρήστου Λιάτσου – η πρώτη σε εκτέλεση φάουλ (43’) κι η δεύτερη σε σέντρα-σουτ (51’). Στο 76’ ήταν η σειρά του Φώτη Κίτσου να σημαδέψει και αυτός το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των «ροσονέρι» που πήραν τον τέταρτο βαθμό τους στα δυο τελευταία παιχνίδια τους.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X