Πέρεθ: Ηθελε να πάρει τον Αγουέρο στην Ρεάλ πριν φύγει από την Ατλέτικο

Αγουέρο: Ανακοινώνει το τέλος για λόγους υγείας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήθελε να πάρει στην Ρεάλ Μαδρίτης τον Σέρχιο Αγουέρο, πριν φύγει αυτός από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Για πέντε χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το 2006 μέχρι το 2011 διήρκεσε η ποδοσφαιρική θητεία του Σέρχιο Αγουέρο στη Μαδρίτη και την Ατλέτικο, με την οποία κατέκτησε το 2010 το Europa League και ένα χρόνο μετά το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Η αγωνιστική παρουσία του Αργεντινού άσου στους «ροχιμπλάνκος» είχε σαν αποτέλεσμα, ο ίδιος να καταγράψει στο ενεργητικό του 101 γκολ και 45 ασίστ σε 231 συμμετοχές και τον οδήγησαν στη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία για την απόκτηση του δαπάνησε το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ…

Πέρα όμως από τους «πολίτες» ενδιαφέρον, για την απόκτηση του Αργεντινού άσου είχε δείξει ακόμα μία ομάδα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Marca», αυτή δεν ήταν άλλη από την Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ βρέθηκε πολύ κοντά να κλείσει τον παίκτη, για λογαριασμό της «Βασίλισσας».

Παρά τις διαπραγματεύσεις, οι οποίες διήρκεσαν μερικές εβδομάδες κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Αγουέρο βρισκόταν ολοένα και πιο κοντά στο «Μπερναμπέου», αυτό τελικά δεν έγινε. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το ό,τι ο τεχνικός διευθυντής των «κολτσονέρος» Μιγκέλ Άνχελ Γκιλ  αποφάσισε να κλείσει οριστικά την πόρτα, λόγω της ηθικής διάστασης του ζητήματος, καθώς μια μετακίνηση παίκτη στην αιώνια αντίπαλο θα είχε σαν συνέπεια να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από τους φίλους της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X