Basket League: Ακόμα τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ

Basket League: Ακόμα τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερα ακόμα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην μπασκετική ομάδα του ΠΑΟΚ.

Από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και σήμερα έχουν εντοπιστεί θετικοί επτά παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά», δύο μέλη του προπονητικού επιτελείου και τρία μέλη της ομάδας και της διοίκησης, με όλους τους ανθρώπους να έχουν απομονωθεί.

Όπως έχει γίνει γνωστό, έχει αναβληθεί το σημερινό παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νίκαια για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ενώ έχει μεταφερθεί για τις 29 Δεκεμβρίου το παιχνίδι με την Ιγκοκέα στο «Παλατάκι» για το Basketball Champions League, ενώ δύο μέρες νωρίτερα είναι προγραμματισμένος ο προημιτελικός στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Προμηθέα στην Πάτρα!
Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ

«Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco διαγνώστηκαν τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού. Τρία σε αθλητές κι ένα σε μέλος της ομάδας.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ mateco βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X