Να κλείσει νικηφόρα το 2021 - Η ΑΕΚ σήμερα (16:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Ηλιούπολη

Εικόνες από το Γλυφάδα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Μια ακόμη νίκη θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια επικίνδυνη αποστολή έχει σήμερα η ανδρική ομάδα Πόλο της ΑΕΚ που κοντράρεται στις 16:00 με τον ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης για την 10η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

H «Ένωση» απ’ την πλευρά της πάει μόνο για τη νίκη προκειμένου να μείνει υψηλά στην βαθμολογία καθώς η διαφορά με τον δεύτερο Απόλλωνα είναι 3 βαθμών.

Οι «κιτρινόμαυροι», μετά και την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Εθνικό, βρίσκονται στην τέταρτη θέση, με τον ΠΑΟΚ να είναι στην πέμπτη θέση. Ωστόσο, τις δύο ομάδες τις χωρίζουν 9 βαθμοί. Ο Δημήτρης Μάζης επέλεξε στην αποστολή τους: Φλέγκα, Κατσινούλα, Καζάζη, Δίπλαρο, Στελλάτο, Παπούκα, Παπάκο, Krijestorac, Τσατάλιο, Ηλιόπουλο, Τσιστράκη, Vouksevic, Ζώρζο, Μανιουδάκη.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» δήλωσε στο aek.gr: «Θέλουμε να κλείσουμε με νίκη τον τελευταίο αγώνα του 2021. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να έχουμε υπομονή για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X