ΑΕΚ: Τελειώνει το γήπεδο στα Σπάτα - Μπαίνουν τα φώτα, ετοιμάζεται ο υπερσύγχρονος αγωνιστικός χώρος (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Τελειώνει το γήπεδο στα Σπάτα - Μπαίνουν τα φώτα, ετοιμάζεται ο υπερσύγχρονος αγωνιστικός χώρος (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πολύ γρήγορα προχωρούν οι εργασίες στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κορυφώνονται οι εργασίες για το γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα!

Τις τελευταίες ημέρες, προχωρούν πολύ γρήγορα οι εργασίες για την ηλεκτροδότηση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στα Σπάτα. Τα πλέον υπερσύγχρονα φώτα led τοποθετούνται στους πυλώνες που θα επιτρέπουν κανονικά και βραδινή τηλεοπτική μετάδοση στους αγώνες που θα γίνονται εκεί. Χθες ολοκληρώθηκε η τοποθέτησή τους σε δύο πυλώνες φωτός.

Το βοηθητικό γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα θα έχει χωρητικότητα 3.000 θεατών στις εξέδρες τους και θα πληροί όλες τις προδιαγραφές της UEFA ακόμα και για τελικό Youth League. Τη νέα χρονιά, θα δηλωθεί ταυτόχρονα με την OPAP Arena ως δεύτερη έδρα του Δικεφάλου. Μετά την ολοκλήρωση των έργων θα έρθει και η απαιτούμενη διαδικασία αδειοδότησης και επιθεώρησης του γηπέδου από την UEFA.

Οσον αφορά στον αγωνιστικό χώρο που πλέον τον χρησιμοποιούν οι παίκτες της ΑΕΚ για την αποθεραπεία τους, διαθέτει το πιο σύγχρονο σύστημα αποστράγγισης. Φυσικά, δεν είναι έτοιμος ακόμα, αλλά δημιουργήθηκε με κανονική σπορά και αναμένεται να παραδοθεί μετά τις 15 Ιανουαρίου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον αγωνιστικό χώρα στα Σπάτα, αλλά και την αποθεραπεία των παικτών της ΑΕΚ:

ΑΕΚ: Τελειώνει το γήπεδο στα Σπάτα - Μπαίνουν τα φώτα, ετοιμάζεται ο υπερσύγχρονος αγωνιστικός χώρος (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Τελειώνει το γήπεδο στα Σπάτα - Μπαίνουν τα φώτα, ετοιμάζεται ο υπερσύγχρονος αγωνιστικός χώρος (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Τελειώνει το γήπεδο στα Σπάτα - Μπαίνουν τα φώτα, ετοιμάζεται ο υπερσύγχρονος αγωνιστικός χώρος (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Τελειώνει το γήπεδο στα Σπάτα - Μπαίνουν τα φώτα, ετοιμάζεται ο υπερσύγχρονος αγωνιστικός χώρος (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X