Η ΑΕΚ αναβαθμίζει το Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας: Βάζει 200 στρέμματα γκαζόν, πυρόσβεση και ετοιμάζεται για δενδροφύτευση!

Η ΑΕΚ αναβαθμίζει το Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας: Βάζει 200 στρέμματα γκαζόν, πυρόσβεση και ετοιμάζεται για δενδροφύτευση!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φροντίζει και το Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας παράλληλα με την κατασκευή της OPAP Arena

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK δεν έχει το βλέμμα της αποκλειστικά στην OPAP Arena, αλλά και γενικότερα στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς προβαίνει σε δράσεις αναβάθμισης του Αλσους.

Φυσικά, η Ενωση όχι μόνο δεν εγκαταλείπει, αλλά εξακολουθεί και μπαίνει μπροστά για την αναβάθμιση του Αλσους προκειμένου να παραδοθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τους Δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας με τα εγκαίνια του γηπέδου. Υπενθυμίζεται ότι ήδη η ΑΕΚ με τις δικές της ενέργειες συνέβαλε στην απομάκρυνση των σκουπιδιών από το Αλσος, αλλά και στο γκρέμισμα όλων των παράνομων οικισμάτων από τσιμέντο που υπήρχαν.

Οι δράσεις της ΑΕΚ για το Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας

Ετσι, στο πλαίσιο της δημιουργίας των αναβαθμών πίσω από τη Θύρα 21 του γηπέδου και της συνολικής διαμόρφωσης του χώρου του Άλσους, η ΑΕΚ συνεχίζει με ανάλογες ενέργειες. Συγκεκριμένα, θα φροντίσει για τη σπορά 200 στρεμμάτων γκαζόν στη περιοχή, θα φροντίσει για όλο το έργο πυρόσβεσης και προστασίας του Άλσους, ενώ έχει ήδη έρθει σε επαφή με γεωπόνους για τα δέντρα που χρειάζονται φροντίδα. Παράλληλα, αν χρειαστεί θα προχωρήσει και σε δενδροφύτευση περίπου 500 δένδρων.

Συνολικά, η Ενωση θα δρομολογήσει σε συνεργασία με το Δήμο όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας να αποκτήσει και πάλι την εικόνα και τη λειτουργικότητα που απαιτείται προκειμένου να το απολαμβάνουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, αλλά κυρίως οι Δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ετσι, το Άλσος και το γήπεδο της ΑΕΚ θα συνεχίσουν την αρμονική τους «συνύπαρξη» όπως συνέβαινε από το 1930 και μετά.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X