ΑΕΚ: Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε στα παιδιά της Κ15 και Κ17 (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε στα παιδιά της Κ15 και Κ17 (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ συνάντησε τα παιδιά των ακαδημιών της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ17 και Κ15 της ΑΕΚ που αύριο αντιμετωπίζουν αυτές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα για τα πρωταθλήματα Super League.

Ο Στίβεν Τσούμπερ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στα Σπάτα και μίλησε με τους νεαρούς αθλητές που είχαν πολλά και ενδιαφέροντα να ακούσουν από τον διεθνή Ελβετό ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Ο ίδιος δήλωσε πολύ χαρούμενος που είχε την ευκαιρία να συναντήσει τα παιδιά και τους ευχήθηκε να είναι νικητές σε αυτά τα δύο τόσο σημαντικά ματς, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μία… βροχή από ερωτήσεις για την καριέρα του στην ΑΕΚ και όχι μόνο, στις οποίες απάντησε με προθυμία και χαμόγελο, με τη βοήθεια του διερμηνέα της ομάδας Πάνου Αναστασόπουλου.

Τον ποδοσφαιριστή καλωσόρισε και παρουσίασε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ Ηλίας Καλοπήτας, ενώ παρόντα ήταν σύσσωμα τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων.

Ο Τσούμπερ υπογράμμισε το πόσο μεγάλη τιμή ήταν γι’ αυτόν να συμμετέχει με την Εθνική του στο Euro και να βγαίνει πρώτος σε ασίστ, αποκάλυψε ότι επινόησε τον γνωστό και χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του σε μια εποχή που είχε μείνει για δυόμιση μήνες χωρίς γκολ, ενώ σε ερώτηση για τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε ποτέ, κατονόμασε τον Φιρμίνο και τον Αντρέι Κράμαριτς τον καιρό που αγωνιζόταν στη Χοφενχάιμ.

Ο καλύτερός του φίλος στην ΑΕΚ είναι ο Λάζαρος Ρότα (που μάλιστα τον συνόδευσε στα γραφεία των Ακαδημιών) αλλά την καλύτερη ατάκα την είπε όταν ρωτήθηκε πώς ένιωσε όταν του ακυρώθηκαν τα δύο γκολ με τον Παναθηναϊκό: «Πώς ένιωσα; Ηθελα να πάω να… σκοτώσω τον VAR» απάντησε χαριτολογώντας.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X