Ο Κλάτενμπεργκ έκανε ξανά το θαύμα του! - Εξαφάνισε το πέναλτι του Λαλά στο Ολυμπιακός - Αρης (VIDEO)

Ο Κλάτενμπεργκ έκανε ξανά το θαύμα του! - Εξαφάνισε το πέναλτι του Λαλά στο Ολυμπιακός - Αρης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Εκτέθηκε για μια ακόμα φορά ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έκανε μια ακόμα γελοία τοποθέτηση για τις φάσεις της εβδομάδας στη Super League στο βίντεο που ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις που απασχόλησαν από τους αγώνες της 13ης και 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, ωστόσο, εξαφάνισε από το βίντεο του, τη φάση από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αρη για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι Θεσσαλονικείς για πέναλτι του Λαλά στην αρχή του ματς.

Στο 8ο λεπτό, ο Κένι Λαλά έσπρωξε τον Τζέιμς Τζέγκο μέσα στην περιοχή, με τον ίδιο τρόπο που είχε σπρώξει ο Μασούρας τον Βράνιες στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ στις 21 Νοεμβρίου αλλά και αυτή τη φάση Μανούχος και Κάμφους δεν μπήκαν καν στον κόπο να την εξετάσουν για να δοθεί η παράβαση.

Μέχρι και ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης για την εν λόγω φάση όμως ο Άγγλος αρχιδιαιτητής δεν καταδέχθηκε ούτε να τη σχολιάσει.

Τοποθετήθηκε επίσης για την φάση που διαμαρτυρήθηκε η Λαμία στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα την 13η αγωνιστική, όταν η ομάδα της Φθιώτιδας σκόραρε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού όμως το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ.

Ακόμα, ο Κλάτενμπεργκ σχολίασε το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα, λέγοντας πως δόθηκε ορθώς, καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του παίκτη της ομάδας των Ιωαννίνων. Οπως σωστές βρήκε και τις αποφάσεις στα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο και στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Παναιτωλικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X