ΑΕΚ: Δεν δέχθηκε γκολ για 4 σερί ματς πρώτη φορά μετά από 22 μήνες!

ΑΕΚ: Δεν δέχθηκε γκολ για 4 σερί ματς πρώτη φορά μετά από 22 μήνες!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ διατήρησε ανέπαφη την εστία της για ακόμα ένα παιχνίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας είναι αισθητή στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ!

Η χθεσινή νίκη επί του Ιωνικού στη Νίκαια (0-1) ήταν το τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι της «Ένωσης» στο οποίο κράτησε απαραβίαστη την εστία της. Είχαν προηγηθεί οι αγώνες με Κηφισιά για το Κύπελλο (4-0), Παναθηναϊκό (1-0) και Αστέρα (0-0) για το πρωτάθλημα. Και στα 3/4 κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Ανάλογο σερί χωρίς να δεχτεί γκολ είχε να «γράψει» η ΑΕΚ εδώ και περίπου 22 μήνες. Τότε, στο διάστημα μεταξύ 9 και 23 Φεβρουαρίου είχε τέσσερις νίκες, επί Παναθηναϊκού (1-0), Άρη (0-1) και ΟΦΗ (3-0) για το πρωτάθλημα κερδίζοντας ενδιάμεσα και τον Παναιτωλικό (4-0) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Μεγαλύτερο τέτοιο σερί είχε να δει η «Ένωση» από τη χρονιά που κατέκτησε το πρωτάθλημα (2017/18), όταν μέτρησε οκτώ διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ, πριν να χάσει στον τελικό του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ (0-2). Σε εκείνο το σερί είχε αντιμετωπίσει Πανιώνιο (1-0). ΠΑΟΚ (το ματς που διακόπηκε το πήρε 0-3 στα χαρτιά, αλλά ως τα τελευταία λεπτά ήταν στο 0-0), Παναθηναϊκό (3-0), Πλατανιά (0-1), ΑΕΛ (1-0), Λεβαδειακό (2-0), Κέρκυρα (0-0) και Απόλλων Σμύρνης (0-1).


Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X