Νικολαΐδης για επιστροφή Μανωλά: «Ο Ολυμπιακός έχει δίδυμο στα στόπερ εθνικής ομάδας»

Βρήκε ο...Κώστας τη γενιά του, αποθέωση από τους «επιστήμονες» του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την επιστροφή του Κώστα Μανωλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό και ο Ντέμης Νικολαϊδης αναφέρθηκε στη νέα αμυντική προσθήκη του Ολυμπιακού, δίπλα σε Παπασταθόπουλο και Σισέ.

Την επιστροφή του Μανωλά στους Πειραιώτες δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο οποίος τόνισε πως θα αποτελέσει ευχάριστο πονοκέφαλο στον Πέδρο Μαρτίνς.

«Ο Ολυμπιακός έχει δίδυμο στα στόπερ εθνικής ομάδας. Δύο παίκτες με καριέρα στο εξωτερικό, έμπειροι. Βέβαια, υπάρχει κι ένας Σισέ, ο οποίος δεν ξέρω πως θα βγει από την ενδεκάδα, αλλά είναι καλό να έχεις τέτοια προβλήματα. Αν γίνει τελικά και το Κόπα Άφρικα, θα χρειαστούν και περισσότεροι παίκτες. Ισως γι’ αυτό έγινε αυτή η μεταγραφή. Ο Μανωλάς είναι αμυντικός κι έπαιξε στο καλύτερο αμυντικά πρωτάθλημα που υπάρχει (σ.σ Serie A). Το θέμα είναι να δέσει με τον Σωκράτη ή με τον Σισέ. Ή θα παίξουν με τρεις; Καλός πονοκέφαλος για τον Μαρτίνς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X