Ντε Μπρόινε: «Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να με εμποδίζει»

Ντε Μπρόινε: «Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να με εμποδίζει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ακόμη, παρότι ξεπέρασε τον κορωνοϊό, μίλησε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

«Δεν είμαι ακόμα εξαιρετικός. Το σώμα μου πρέπει ακόμα να προσαρμοστεί. Μερικές φορές μετά από δύο ή τρία σπριντ νιώθω ότι έχω νοσήσει από Covid-19».

«Αυτή τη σεζόν με χτύπησαν στο πρόσωπο, με κλώτσησαν τον αστράγαλο και κόλλησα κορωνοϊό. Δεν είναι εύκολο με το φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά νιώθω καλά. Κάνω αυτό που πρέπει να κάνω».

Ο Ντε Μπρόινε υπέστη διπλό κάταγμα στο πρόσωπο στον τελικό του Champions League της περασμένης σεζόν και στη συνέχεια τραυμάτισε τον αστράγαλό του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Βρέθηκε θετικός στην Covid-19 μετά τον προκριματικό αγώνα του Βελγίου για το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ουαλία τον περασμένο μήνα, όπου σκόραρε επίσης.

«Ήμουν πραγματικά άρρωστος για τέσσερις ημέρες. Νομίζα ότι ήταν παρόμοιο με τη γρίπη, αλλά ποτέ δεν ήμουνα σε τόσο άσχημη κατάσταση. Είχα πυρετό, ειδικά τη νύχτα, και έχασα την αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης μου. Μετά από πέντε ημέρες ήμουνα καλύτερα. Η μυρωδιά και η γεύση επανήλθαν λίγο αργότερα, αλλά τώρα όλα είναι εντάξει», είπε.

«Ήμουν μόνος μου για 10 ημέρες σε καραντίνα, οπότε…σκαρφάλωνα στους τοίχους. Μου είναι δύσκολο να κάτσω ήσυχος. Αποχωρίστηκα από την οικογένειά μου. Δεν ήθελα να το περάσω στη γυναίκα και στα παιδιά μου. Ήταν πολύ δύσκολο να τους δεις μόνο μέσα από μια γυάλινη πόρτα». Ο 30χρονος τόνισε ότι ο ανταγωνισμός εξακολουθεί σκληρός.

«Πάντα ήταν έτσι. Η ομάδα μας είναι εξαιρετική, αλλά είμαι ανταγωνιστικός. Ξέρω ότι θα πρέπει να χάσω μερικά παιχνίδια και αυτό δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό. Όλοι θέλουν να παίζουν κάθε δευτερόλεπτο», πρόσθεσε ο Ντε Μπρόινε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X