Ιωνικός – ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης έβαλε τα μπακ στο… παιχνίδι

Εικόνες από το Ιωνικός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr ο τρόπος που ο προπονητής της ΑΕΚ προετοίμασε και διαχειρίστηκε το ματς στη Νίκαια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Αργύρης Γιαννίκης είχε ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του σε ομιλία μέσα στα αποδυτήρια να γίνουν πιο κυνικοί και να «τελειώνουν» τις φάσεις που δημιουργούν. Προφανώς μετά απ’ όσα έγιναν στο ματς απέναντι στον Ιωνικό, είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί να τους το επαναλάβει, καθώς είχε πολλά παράπονα από την ευκολία με την οποία χάθηκαν τόσες πολλές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» η ΑΕΚ νωρίτερα τη νίκη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο, είναι η πρώτη φορά φέτος, που μπήκαν τόσο πολύ στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, τα δυο ακραία μπακ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ έβγαλε πολλές καλές επιθέσεις χάρη στα ανεβάσματα (κυρίως) του Χατζισαφί αλλά και του Μισελέν. Και επί της ουσίας ένα overlap του Γάλλου μπακ και μια τρομερή κάθετη του Άμραμπατ, έφτιαξαν το γκολ της νίκης.

Κατά τα άλλα βοήθησε πολύ την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, η επιλογή του Γιαννίκη να ρίξει τον Σάκχοφ στην θέση του Λε Ταλέκ. Ενώ έδειξε να έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτό που δοκίμασε ο τεχνικός της ΑΕΚ για μεγάλο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο. Την τριάδα πίσω από τον Αραούχο, με τον Άμραμπατ στον άξονα και τον Τσούμπερ με τον Λιβάι στα δυο άκρα. Έστω και αν ο Γκαρσία δεν ήταν σε τόσο καλή αγωνιστική ετοιμότητα όταν μπήκε αλλαγή.


Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X