Μποξέρ στην Ουαλία σκότωσε με μια γροθιά έναν 20χρονο σε παμπ

Μποξέρ στην Ουαλία σκότωσε με μια γροθιά έναν 20χρονο σε παμπ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε σε παμπ της Ουαλίας έναν οπαδό της πυγμαχίας να χτυπά θανάσιμα με ένα χτύπημα έναν 20χρονο. Ο Μπράντον Σάιλενς έπινε το ποτό του όταν φέρεται να επιτέθηκε σε δύο άντρες «χωρίς πρόκληση».

Ο 25χρονος έριξε γροθιά στον 20χρονο Ντιν Σκίλιν με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος όντας εγκεφαλικά νεκρός. Κατά την διάρκεια της δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη ο εισαγγελέας είπε ότι ο Σάιλενς πλησίασε τον Σκίλιν που ήταν μαζί με τον ξάδελφό του, Τέιλορ Λοκ και τους γρονθοκόπησε μπροστά στους τρομοκρατημένους πελάτες.

Ο δράστης όπως έγινε γνωστό ήταν φαν της πυγμαχίας και είχε βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του να προπονείται με σάκους του μποξ. «Η γροθιά που έδωσε στο θύμα του έσπασε τους σπόνδυλους, καταστρέφοντάς του την σπονδυλική αρτηρία, με αποτέλεσμα την εγκεφαλική αιμορραγία που τον οδήγησε στον θάνατο, πριν πέσει στο έδαφος», ανέφερε ο εισαγγελέας.

Ο ξάδελφός του θύματος κατέθεσε ότι ένιωσε ένα χτύπημα στην αριστερή πλευρά της γνάθου και όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του είδε τον Σκίλιν αναίσθητο στο πάτωμα. «Ένας άντρας με κοιτούσε πολύ επιθετικά και μου είπε, νομίζεις ότι είστε δυνατοί;».

Το ασθενοφόρο μετέφερε εσπευσμένα τον Σκίλιν στο νοσοκομείο και η αξονική τομογραφία έδειξε κάταγμα στο κρανίο και αιμορραγία στον εγκέφαλο. Πέθανε το επόμενο πρωί. Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος ισχυρίστηκε: «Δύο άνδρες ήταν έτοιμοι να πάνε στη σύντροφό μου, οπότε τους χτύπησα και τους δύο. Ήταν απλώς μια προειδοποίηση. Δεν ήμουν επιθετικός. Δεν προσπάθησα να βλάψω κανέναν. Ήθελα να πάω στο σπίτι μου, με περίμενε το κοριτσάκι μου. Ήθελαν καυγά, ενώ εγώ ανυπομονούσα να πάω στο σπίτι μου».

Ο δράστης είπε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κανέναν. «Δεν είμαι επιθετικός άνθρωπος. Δεν είχα σκοπό να σκοτώσω κανέναν». Η δίκη για φόνο συνεχίζεται, με τον Σάιλενς να επιμένει ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X