Ο... Χατζηπαναγής της ΑΕΚ και η παραμονή του Μανωλά (VIDEO)

Ο... Χατζηπαναγής της ΑΕΚ και η παραμονή του Μανωλά (VIDEO)

Νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού με δύο γκολ ενός παίκτη που ελάχιστοι θυμούνται, του ομογενούς από το Ουζμπεκιστάν Γιάννη Μηλόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ιστορία της ΑΕΚ, ειδικά σε χρόνια ένδειας και αδυναμίας σημαντικών μεταγραφικών κινήσεων, υπήρχε ανάγκη να (υπέρ)προβληθούν κάποιες κινήσεις. Ακόμα και αν αφορούσαν στην πραγματικότητα ασήμαντους παίκτες, υπήρχε προσπάθεια να εμφανιστούν ως κάτι σπουδαίο.

Όπως συνέβη το καλοκαίρι του 1990, με την απόκτηση του ομογενή, Γιάννη Μηλόπουλου από την Παχτακόρ της Τασκένδης. Τότε, επιχειρήθηκε να «βαφτιστεί» ως ο Χατζηπαναγής της ΑΕΚ. Ωστόσο, η κοινή σχέση με τον ορίτζιναλ Χατζηπαναγή, αφορούσε μόνο τον τόπο καταγωγής.

Παρόλα αυτά, είχε και ο Μηλόπουλος τη δική του μεγάλη μέρα στην ΑΕΚ. Αυτή συνέβη μία μέρα σαν σήμερα πριν από 31 χρόνια. Εκείνο το απόγευμα, η Ενωση υποδεχόταν τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια και το παιχνίδι εξελίχθηκε σε προσωπική υπόθεση για τον Μηλόπουλο.

Με δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, ο ομογενής φορ έτεινε να θυμίσει κάτι από τον Χατζηπαναγή. Αλλά απείχε παρασάγγες από τον διάσημο συντοπίτη του και δεν έπαιξε παρά μόνο ένα χρόνο στην ΑΕΚ.

Ετσι και αλλιώς, η ΑΕΚ είχε πολύ σημαντικότερα προβλήματα να λύσει. Ο Γιδόπουλος έπνεε τα λοίσθια στη διοίκηση της Ενωσης και υπήρχε έντονη φημολογία πως αναζητούσε σωσίβιο σε πώληση του Μανωλά σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό.

Με δηλώσεις του, ο Γιδόπουλος διέψευσε κατηγορηματικά κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως πριν από λίγες ημέρες είχε απορρίψει πρόταση 240 εκατ. ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν για τον κορυφαίο Ελληνα αμυντικό. Που τελικά, έμεινε σημαία για πάντα στον «κιτρινόμαυρο» ιστό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X