Ολυμπιακός… κλάψας - Έβγαλε ανακοίνωση και του φταίει το ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός… κλάψας - Έβγαλε ανακοίνωση και του φταίει το ΟΑΚΑ

Ανακοίνωση γεμάτη... μυθεύματα εξέδωσε ο Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν στο «Γ. Κασιμάτης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα σταματήσει ποτέ την… κλάψα ο Ολυμπιακός; Φυσικά και όχι!

Οι «Πειραιώτες», που αρχικά πανηγύρισαν την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ, εξέδωσαν ανακοίνωση και τα… έβαλαν με τη διαιτησία και τους οπαδούς της Ενωσης, οι οποίοι, κατά τα λεγόμενα των φιλοξενούμενων, έφτυναν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τους αθλητές του Ολυμπιακού.

Μάλιστα στο τέλος αυτής, η ομάδα που πέρυσι δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα, μας… απείλησε πως «είναι ‘εδώ’, αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τους τίτλους στην Ελλάδα…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Για άλλη μία φορά στο ΟΑΚΑ, σε ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακού στο χάντμπολ Ανδρών, εκτυλίχθηκαν γεγονότα που αποτελούν ντροπή για το άθλημα!

Για μία ακόμη φορά, δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο και καταστρατηγήθηκαν τα πάντα. Χαρακτηριστική ήταν η προκλητική ανοχή για την απαράδεκτη συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι έφτυναν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τους αθλητές του Ολυμπιακού, για τις διακοπές στο ματς και για τη διαιτησία που έκανε… ό,τι μπορούσε για να γλιτώσουν οι «κιτρινόμαυροι» την ήττα από τον Θρύλο. Μέσα σε όλα αυτά, είχαμε και… παγκόσμιο ρεκόρ στα πέναλτι (7-1), αλλά και στις αποβολές (6-1), φυσικά εις βάρος των Πειραιωτών, οι οποίοι κέρδισαν την πρώτη τους αποβολή στο 47ο λεπτό!

Έτσι, στερήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» η ευκαιρία να φύγουν με το διπλό από την έδρα της ΑΕΚ και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 26-26, για τη 12η αγωνιστική της Handball Premier. Ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ντέρμπι και προηγήθηκε με πέντε γκολ διαφορά (11-16) στο ημίχρονο! Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος, με τις αποβολές και τα πέναλτι να… πέφτουν βροχή για την ΑΕΚ, αλλά και μετά από μεγάλη διακοπή εξαιτίας της συμπεριφοράς των «κιτρινόμαυρων» οπαδών, υποχρέωσαν τον Θρύλο να φύγει με την ισοπαλία από το Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Οι Πειραιώτες έστειλαν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι είναι «εδώ», αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τους τίτλους στην Ελλάδα…»

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X