Μέσι σε Αγκουέρο: «Με πονάει που σταματάς, θα ζήσουμε κι άλλα εκτός γηπέδου» (ΦΩΤΟ)

Μέσι σε Αγκουέρο: «Με πονάει που σταματάς, θα ζήσουμε κι άλλα εκτός γηπέδου» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αγκουέρο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, λόγω προβλήματος στην καρδιά, και ο Λιονέλ Μέσι θέλησε να εκφράσει προς τον κολλητό του τον θαυμασμό του για όσα κατάφεραν οι δυο τους στα γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας εξελιχθεί και μεγαλώσει παρέα, πετυχαίνοντας ο καθένας τους στόχους των ομάδων τους.

Η ανάρτηση του Μέσι:

«Πρακτικά περάσαμε μαζί την καριέρα μας. Ζήσαμε όμορφες στιγμές και άλλες λιγότερο καλές. Όλες όμως μας ένωσαν και μας έκαναν όλο και πιο δυνατούς φίλους. Θα συνεχίσουμε να ζούμε αυτές τις στιγμές έξω από το γήπεδο τώρα.

Με την χαρά της κατάκτησης του Copa America πριν από λίγο καιρό και με όλα όσα πέτυχες στην Αγγλία. Η αλήθεια είναι ότι πονάει να σε βλέπω να σταματάς να κάνεις αυτό που αγαπάς λόγω αυτού που σου προέκυψε.

Θα συνεχίσεις να είσαι χαρούμενος γιατί μεταφέρεις αγάπη και χαρά στους γύρω σου. Τώρα ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου και είμαι σίγουρος ότι θα το ζήσεις με χαμόγελο και με την πίστη που έχεις με οτιδήποτε ασχολείσαι.

Όλα τα καλά σε αυτό το νέο ξεκίνημα, σε αγαπώ φίλε μου και μου λείψει να τα λέμε στο γήπεδο μαζί στην εθνική ομάδα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X