Συνεχίζει αήττητη η ΑΕΚ Β', έχασε ευκαιρίες και έμεινε στην ισοπαλία (0-0) με τη Ζάκυνθο

Συνεχίζει αήττητη η ΑΕΚ Β', έχασε ευκαιρίες και έμεινε στην ισοπαλία (0-0) με τη Ζάκυνθο
Photo Credits: INTIME

Με πολλές αλλαγές και απουσίες, η ΑΕΚ Β΄ δεν μπόρεσε να βρει το γκολ και έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την ουραγό Ζάκυνθο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ φιλοξενήθηκε στην έδρα της Ζακύνθου και παρά την σωρεία χαμένων ευκαιριών, έμεινε στο 0-0 για την όγδοη αγωνιστική της Super League 2.

Η ΑΕΚ Β παραμένει αήττητη μετά την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας, ενώ οι Ζακυνθινοί κατάφεραν να πάρουν τον πρώτο βαθμό τους τη φετινή σεζόν μετά από πέντε αγώνες που είχε «κολλήσει» στο μηδέν.

Δυναμικά μπήκε η Ενωση στο ματς, χάνοντας ευκαιρίες με Παρρά και Ιατρούδη πριν τη φάση του 23ου λεπτού με τον Γιούση να σημαδεύει το δοκάρι του Πατσιογιώργου ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Τζούντα Γκαρσία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με νέα τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ Β’, όταν ο Τζούντα Γκαρσία κατέβασε καταπληκτικά, πέρασε την μπάλα πάνω από τον Πατσιογιώργο, αλλά ο Καλλιβωκάς έσωσε πάνω στην γραμμή.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανακτήσουν την κατοχή της μπάλας αλλά από το 74ο λεπτό κι έπειτα, η ΑΕΚ Β’ ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, κλείνοντας την Ζάκυνθο στα καρέ του Πατσιογιώργου, μη μπορώντας όμως να βρει το πολυπόθητο γκολ, σε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες.

Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα, με το σουτ του Γκαρσία στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να περνά άουτ και το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ζάκυνθος: Πατσιογιώργος, Καλλιβωκάς, Κούνια, Κολεύρης, Ματέους (59′ Σολ), Σούρμπης, Ντάσης, Κοναγκάγια, Τελλέν (87′ Παναγιωτόπουλος), Μαρίνος Κ., Εντουάρντο (91′ Καψάσκης)

AEK B’: Γκίνης, Γιαννούτσος, Κορνέζος, Κάτσικας, Πάρρας, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (61′ Κοσίδης), Τζούντα Γκαρσία, Γιούσης (71′ Αμούρ), Χριστόπουλος (46′ Γερολέμου), Ιατρούδης

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X