«Μαγειρέματα» Κλάτενμπεργκ με τους διαιτητές: Ποιούς έκανε διεθνείς, ποιούς έκοψε!

«Μαγειρέματα» Κλάτενμπεργκ με τους διαιτητές: Ποιούς έκανε διεθνείς, ποιούς έκοψε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχισε τα «μαγειρέματα» ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος πρότεινε τους Ευάγγελο Μανούχο και Στέφανο Κουμπαράκη για να γίνουν διεθνείς αντί των Εμμανουήλ Σκουλά και Αθανάσιου Τζήλου.

Στις υπόλοιπες πέντες θέσεις παρέμειναν τα πρόσωπα που τις κατείχαν, ήτοι οι Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος και Φωτιάς.

Η εισήγηση του Κλάτενμπεργκ είχε γίνει τουλάχιστον ενάμιση μήνα νωρίτερα, και είχε διαρρεύσει ότι υπάρχουν δύο αλλαγές στα πρόσωπα και ότι στις προτάσεις του δεν περιλαμβάνονται οι Σκουλάς και Τζήλος.

Από φέτος η ελληνική διαιτησία θα έχει δύο διεθνείς VAR. O Kλάτενμπεργκ επέλεξε τον Ευαγγέλου, που θα τον πρότεινε για διεθνή αν δεν ήταν 38 ετών και τον Διαμαντόπουλο που είναι και διεθνής διαιτητής.

Όσον αφορά στους βοηθούς νέο όνομα στη λίστα των διεθνών είναι ο Ψάρρης Κωνσταντίνος που πήρε τη θέση του Ηλία Αλεξέα, που αποχώρησε λόγω ηλικίας, και η Βασιλεία Τσικλιτάρη.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X