Με ρίσκο στο 3.50

Με ρίσκο στο 3.50

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Γερμανία και Αγγλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Γερμανία και Αγγλία.

Bundesliga, Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ (21:30): Απροσδόκητη εκτός έδρας ήττα 1-0 από την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ, που πέτυχε την πρώτη φετινή νίκη της, η Ουνιόν Βερολίνου. Οι πρωτευουσιάνοι έχασαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες, αλλά η μπάλα τους τιμώρησε και έφυγαν με άδεια χέρια. Έτσι, έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν την αποψινή αντίπαλό τους στη βαθμολογία. Έμειναν στους 23β. και υποχώρησαν στην 6η θέση. Έχουν πλέον απολογισμό 6-5-4 με 22 γκολ υπέρ και 21 κατά.

Bundesliga, Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ (21:30): Άτυχη στάθηκε η Φράιμπουργκ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της με τη Χόφενχαϊμ. Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάρουν από έναν βαθμό, στο 95’ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και έφυγαν με ένα αναπάντεχο διπλό (1-2). Έτσι, οι γηπεδούχοι έφυγαν ξανά με σκυμμένο κεφάλι, κάτι που έχει αρχίσει να τους γίνεται συνήθεια. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στην τελευταία πεντάδα αγώνων, με αποτέλεσμα να έχει πέσει πλέον στην 5η θέση. Έχει απολογισμό 7-4-4 με 26 τέρματα υπέρ και 15 κατά.

Bundesliga, Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ (21:30): Χωρίς νεότερα προβλήματα οι γηπεδούχοι. Εκτός αποστολής έμειναν και σήμερα ο στόπερ Φρίντριχ και ο χαφ Ντελ. Δύο απουσίες μετρούν και οι φιλοξενούμενοι. Εκτός πλάνων τέθηκαν ο αμυντικός χαφ Κάιτελ και ο δεξιός μπακ-χαφ Σμιντ.

Ένα ελαφρύ προβάδισμα έχει ο άσος, βλέποντας κανείς το σετ αποδόσεων στο στοίχημα. Προσωπικά, θα αποφύγω το σημείο, αφού οι δύο ομάδες είναι περίπου του ίδιου βεληνεκούς. Εκτιμώ ότι θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι, όπως αρέσκονται οι δύο αντίπαλοι, το οποίο θα ξεκινάει από το αμφίσκορο. Δεν βλέπω, όμως, να ξεφεύγει πολύ το σκορ, αφού η μεν Φράιμπουργκ έχει την καλύτερη αμυντική επίδοση και η Ουνιόν Βερολίνου την τέταρτη καλύτερη. Πάμε στοίχημα με «G/G και Under 5,5 γκολ» για μεγαλύτερη ασφάλεια σε απόδοση 1.87 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Premier League, Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ (22:00): Πολύ σημαντικό παιχνίδι στο Λονδίνο με φόντο την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας. Η Άρσεναλ θέλει να κάνει το “ντου”, όμως η Γουέστ Χαμ φέτος έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα σκληρό καρύδι στα ματς με τους μεγάλους.

Premier League, Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ (22:00): Με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε 3-0 τη Σαουθάμπτον (3-0) και κάπως έτσι η Άρσεναλ άφησε πίσω της τις ήττες από Γιουνάιτεντ και Έβερτον. Αυτό ήταν το σημαντικό για την ομάδα του Αρτέτα, που όταν την πιάνουν οι ανασφάλειές της τα κάνει μαντάρα. Πηγαίνει με μεγαλύτερη ηρεμία λοιπόν στο ντέρμπι έχοντας το όπλο της έδρας, στην οποία βασίζεται φέτος. Μετράει τέσσερις σερί νίκες, στις τρεις τελευταίες δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ, ενώ συνολικά μόνο η Τσέλσι έχει περάσει και υπάρχει κι ένα “Χ” με την Πάλας (6-1-1). Στα αγωνιστικά θα επιστρέψει ο Ομπαμεγιάνγκ, που λόγω πειθαρχικού έμεινε εκτός στο τελευταίο. Δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα πάντως, αφού ο Λακαζέτ δείχνει σε καλή κατάσταση, ενώ και πιο πίσω ο Όντεγκαρντ εξελίσσεται σε λίρα εκατό, αφού βρίσκει δίχτυα εδώ και τρία σερί ματς.

Premier League, Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ (22:00): Κόλλησε και πάλι σε ένα ματς στο οποίο θα έπρεπε να βρει τρόπο να κάνει δικό της. Η Γουέστ Χαμ έμεινε στο 0-0 με την Μπέρνλι, ωστόσο, αντικειμενικά δεν χάλασε και ο κόσμος. Βαθμολογικά μπαίνει στην αγωνιστική από την 4η θέση, το ζήτημα πάντως για τον Μόγες είναι να βρει και λύση στα εκτός έδρας, καθώς το τελευταίο διάστημα υπάρχει πρόβλημα. Εντάξει, το ματς με τη Σίτι… δεν πιάνεται (2-1), αλλά τόσο κόντρα στη Μπέρνλι, όσο και με τη Γουλβς (1-0), τα σφυριά δεν ικανοποιήσαν. Στα μεγάλα ματς σε γενικές γραμμές τα πηγαίνουν καλά. Νίκες με Λέστερ (4-1), Λίβερπουλ (3-2), Τότεναμ (1-0) και Τσέλσι (3-2) και δύο ήττες με Γιουνάιτεντ και Σίτι. Ο Μόγες ενδεχομένως να ανακατέψει κάπως την τράπουλα. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε τον Φορνάλς ξανά σε θέση “10” αντί του Λαντσίνι.

Premier League, Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ (22:00): Ντέρμπι και Λονδίνου και 4άδας, συνεπώς το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Η Άρσεναλ έχει σοβαρευτεί και ειδικά στην έδρα της δείχνει στην πιο ώριμή της φάση από το ξεκίνημα. Η Γουέστ Χαμ εκτός βγάζει ζητήματα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, σε γενικές γραμμές στα ντέρμπι τα πηγαίνει καλά και είναι σημαντικό στοιχείο για την αυτοπεποίθησή της. Ματς με μπόλικη τακτική το οποίο αν δεν ξεφύγει στην αρχή δεν αποκλείεται να μας οδηγήσει στο “X” και στο δελεαστικό 3.50 (Novibet). Σε αυτή τη λογική μας κάνει και το Under 2,5 στο επίσης ικανοποιητικό 2.00 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X