Αγκουέρο: Ανακοίνωσε δακρυσμένος την αποχώρησή του από την ενεργό δράση

Αγκουέρο: Ανακοίνωσε δακρυσμένος την αποχώρησή του από την ενεργό δράση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κουν Αγκουέρο ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του μέσα σε καθεστώς έντονης συγκίνησης και με πολλά δάκρυα.

Πριν καν μιλήσει, ο Αγκουέρο ήταν εμφανώς συγκινημένος και έκλαιγε. Λίγο μετά, οι λέξεις έβγαιναν με δυσκολία από το στόμα του, ανακοινώνοντας πως ολοκληρώνει την ποδοσφαιρική του καριέρα λόγω του προβλήματος υγείας που προέκυψε το τελευταίο διάστημα.

«Αποφάσισα να σταματήσω, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Η απόφαση που έλαβα είναι με γνώμονα την υγεία μου. Θέλω να πω σε όλους πως έκανα τα πάντα για να επιστρέψω, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν», είπε ο Κουν, προτού προσθέσει:

«Είμαι περήφανος για την καριέρα μου. Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου. Από την ηλικία των πέντε, όταν άρχισα να κλωτσάω μια μπάλα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανα ποτέ να παίζω στην Ευρώπη.

Ευχαριστώ την Ατλέτικο Μαδρίτης που με είδε και με πήρε σε πολύ νεαρή ηλικία. Και τη Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρετε πως νιώθω για τη Σίτι, πόσο ευγνώμων είμαι. Και όλους στη Μπαρτσελόνα, που μου φέρθηκαν άψογα.

Και φυσικά ευχαριστώ την εθνική ομάδα της Αργεντινής, την πιο μεγάλη αγάπη μου. Ευχαριστώ όλους όσοι ήρθαν και είναι δίπλα μου σήμερα. Ευχαριστώ όλους όσοι δούλεψαν μαζί μου, τους συμπαίκτες μου».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X