Είστε οι καλύτεροι, αποδείξτε το! - Η ΑΕΚ με τον κόσμο της (19:15 LIVE σχολιασμός enwsi.gr) κόντρα στον Oλυμπιακό

Είστε οι καλύτεροι, αποδείξτε το! - Η ΑΕΚ με τον κόσμο της (19:15 LIVE σχολιασμός enwsi.gr) κόντρα στον Oλυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Με τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ θέλει να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη και να αποδείξει πως είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού νταμπλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που υποδέχεται στις 19:15 (ΕΡΤSPORTS) τον Ολυμπιακό στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» για την 12η αγωνιστική της Handball Premier.

Ένα παιχνίδι που έχει τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική σημασία για την ΑΕΚ που θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί στην κορυφή του ομίλου της αλλά και να αποδείξει με την εμφάνιση της πως αποτελεί το μεγάλο και ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού νταμπλ.

Η «Ένωση» προέρχεται από τη νίκη κόντρα στον Δούκα και θέλει σήμερα να πραγματοποιήσει μια ακόμη επιβλητική εμφάνιση, δίνοντας την καλύτερη απάντηση σε όσους βιάστηκαν να την κρίνουν μετά την ισοπαλία του πρώτου γύρου.

«Αυτός ο αγώνας θα καθορίσει πολλά»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας δούλεψε εντατικά με τους παίκτες του όλες αυτές τις ημέρες και ζήτησε φυσικά να μπουν με ενέργεια από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο ακολουθώντας το αγωνιστικό τους πλάνο. «Πρόκειται για τον αγώνα που θα καθορίσει κατά πολύ τις θέσεις στον τελικό του Πρωταθλήματος και μάλιστα με πλεονέκτημα. Θα αξιοποιήσουμε όλη την εμπειρία και γνώση που χτίσαμε μέσα από τα τόσο απαιτητικά παιχνίδια στην Ευρώπη, και με την παρουσία του κόσμου μας, θεωρώ πως η ενέργειά μας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα» σχολίασε χαρακτηριστικά για το ματς ο προπονητής της ΑΕΚ.

Νικολαϊδης: «Να μπούμε και να δείξουμε ποιά είναι η καλύτερη ομάδα» Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Παναγιώτης Νικολαΐδης, με δηλώσεις του στο aek.gr τόνισε πως σήμερα η ομάδα οφείλει να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παράλληλα σχολίασε πως είναι έτοιμοι για να τα δώσουν όλα και να πανηγυρίσουν τη νίκη μαζί με τον κόσμο τους: «Σήμερα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο οφείλουμε να δείξουμε ότι η ομάδα ξέρει και μπορεί να ανταπεξέλθει σε παιχνίδια Ευρώπης και Ελλάδος και ξέρει να διαχειρίζεται πλέον το πρόγραμμα αγώνων. H ποιότητα της ομάδας πλέον είναι τέτοια ώστε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι μπορεί να μπει μέσα στο γήπεδο και να δείξει ποια είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος. Είμαστε έτοιμοι. Περιμένουμε το αυριανό παιχνίδι με πολύ ανυπομονησία. Θεωρώ ότι τέτοια παιχνίδια είναι διαφήμιση για το άθλημα μας».

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

  • Φιλίππειο 16:00, Φίλιππος Βέροιας- Φαίακας Κέρκυρας (Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)
  • Έδεσσας 18:00, Αερωπός ManDynamic- ΠΑΟΚ (Τζαφερόπουλος- Νικολαϊδης, Σίσκου)
  • Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης Νάουσας- Bianco Monte Δράμα 1986 (Γράψας- Κυριακού, Μιχαηλίδης)
  • Ιωνικού 19:00, Ιωνικός Affidea- Διομήδης Άργους (Κινατζίδης- Φωτακίδης, Μίγκας)
  • ΟΑΚΑ 19:15, ΑΕΚ- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή (ΕΡΤSPORTS) (Παπαματθαίου- Χρηστίδη, Κατσίκης- Τσάκωνας)
  • Σαλαμίνας 20:30, HC Σαλαμίνα- Άρης Νικαίας (Σκλαβενίτης- Βήτας, Αντωνόπουλος)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X