Κανάκης για Παναγιωτόπουλο: «Θα με μάζευαν από αυτά που θα του έκανα αν ήξερα» (VIDEO)

Κανάκης για Παναγιωτόπουλο: «Θα με μάζευαν από αυτά που θα του έκανα αν ήξερα» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απαντήσεις σε όλους αυτούς που έλεγαν ότι ήξεραν οι «Ράδιο Αρβύλα» για τα όσα αισχρά έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε πρώην κοπέλα του, αλλά και στον Άδωνι Γεωργιάδη και τους «στρατούς», έδωσε ο Αντώνης Κανάκης.

«Η επιθυμία μας είναι να πούμε ακόμα κάποια πράγματα γι αυτό το θέμα και όχι να πάρουμε μέρος σε αυτό το «πανηγύρι» που έχει ξεκινήσει.

Η ουσία αυτής της ιστορίας, δεν είναι το γεγονός ότι εμείς είμαστε «θύματα» αυτής της ιστορίας, αν συνεχιστεί το «Ράδιο Αρβύλα», αλλά αυτή η κοπέλα. Το πρώτο είναι να μπούμε στη θέση της, τι πέρασε και περνάει… Ένας «βιασμός» που έχει οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο, γιατί δεν το άντεξαν όλο αυτό. Πόσο χυδαίο είναι αυτό. Αδιανόητο, απάνθρωπο…

Δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσουμε αυτή την κοπέλα, όπως και καμία άλλη κοπέλα του. Και τώρα μαθαίνουμε για το τι πέρασε. Την άκουσα και με συγκίνησε, να λέει πως νιώθει και άσχημα. Αγάπη μου, μέσα από την καρδιά μου σου λέω πως δεν έχεις κανέναν λόγο να νιώθεις άσχημα και μπράβο που σου συνέβη αυτό. Εννοείται αυτό, δεν σηκώνει συζήτηση και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου, σε οτιδήποτε χρειαστείς. Το νιώθουμε σαν ανάγκη.

Ο ίδιος σου είπε και το επιβεβαίωσες, πως κανείς δεν ήξερε γι αυτό, ούτε εμείς ούτε η οικογένειά του. Θα ήθελα να είχες έρθει να μας το είχες πει. Όλο αυτό να γίνει μια αφορμή για να συζητηθεί στο ύφος που πρέπει και να γίνουν αυτά που πρέπει για να μην βρεθεί κανείς σε παρόμοια θέση. Αυτή είναι η επιθυμία μας και θέλουμε να την καταθέσουμε.


Να μας επιτρέψετε να πούμε μόνο ένα πράγμα που αφορά εμάς.

Έχουμε εισπράξει ένα κύμα αγάπης και σας ευχαριστούμε. Όμως, είπαμε είναι ψυχοφθόρο να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Αυτό που δεν διαπραγματευόμαστε είναι η εντιμότητα που στεκόμαστε απέναντί σας, η ακεραιότητα που πιστεύουμε πως έχουμε. Οι σατιρικές εκπομπές είναι σημαντική υπόθεση για τη δημοκρατία και δύσκολη υπόθεση. Υπάρχει «ασχήμια». Όλοι αυτοί οι στρατοί που υπάρχουν εκεί έξω. Οι ακροδεξιοί, οι ακροαριστεροί, όλοι αυτοί τα έχουν μαζί μας. Δεν μας απασχολεί. Τους προσπερνάμε. Τους ξέρουμε. Προσπερνάμε δημοσιογράφους συγκεκριμένων καναλιών, όλους αυτούς τους επαγγελματίες που αυτό κάνουν και είναι το ποιόν τους.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο άνθρωπος βγήκε και είπε «δεν γνώριζαν»… Δεν αρκεί ούτε και η ίδια η κοπέλα είπε πως δεν γνώριζαν. Δεν αρκεί ότι γνωριζόμαστε πάνω κάτω ποιοι είμαστε; Πραγματικά πιστεύει κανείς πως είμαστε τόσο υποκριτές, τόσο ηθοποιοί να έχουμε έναν άνθρωπο δίπλα μας που έκανε κάτι τέτοιο και αυτός να είναι δίπλα μου; Μπορεί εμείς να ξέραμε αυτό το πράγμα και να μην με μαζεύανε εμένα από αυτά που θα του έκανα;»


Η απάντηση στον Αδωνι Γεωργιάδη

«Εδώ σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Βγήκε μετά τον στρατό του, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Άδωνις Γεωργιάδης για την κριτική που είχαμε κάνει πριν κάποιους μήνες για τη Λίνα Μενδώνη και την υπόθεση Λιγνάδη. Γίνεται εξίσωση της Υπουργού Πολιτισμού και μιας σατιρικής εκπομπής στο διαδίκτυο, άντε να πω ναι, ότι γίνεται από δημοσιογράφους, συγκεκριμένων, άντε να πω ναι. Το να εξηγήσουμε εμείς στον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης που είναι πολιτικό ον, να το συμψηφίζεις την πολιτική ηγεσία του τόπου με μια σατιρική εκπομπή, δεν θα το έκανε ούτε ένα παιδάκι. Να του εξηγήσουμε ότι εμείς δεν έχουμε θεσμικό ρόλο. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που αποφασίζουν για τη ζωή των πολιτών, εσείς είστε. Είχε βουίξει ο τόπος για τη δράση του ανθρώπου αυτού και η Μενδώνη κρυβόταν και δεν έκανε τίποτα. Εμείς δεν γνωρίζαμε και απομακρύναμε σε κλάσματα του δευτερολέπτου τον άνθρωπο αυτόν.

Ας μας απαντήσει όχι με τα εξυπνίστικα, σε κάποιες ερωτήσεις: Εσείς που νομοθετείτε και έχετε την εξουσία να αλλάξετε τα πράγματα, πως επιτρέπεται να λειτουργούν αυτά τα πορνογραφικά σάιτ, ερασιτεχνικά, που ανεβάζει ο καθένας ότι θέλει και εσείς η πολιτεία το επιτρέπεται; Εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί. Εξηγήστε μας. Επιλέγετε να καλύψετε μια Υπουργό σας και πως γίνεται η κοπέλα αυτή από το 2019 να πάει στο 2022 να δει ΑΝ θα δικαιωθεί;. Πως γίνεται να μην έχει κουνηθεί φύλλο σε αυτή την κοινωνία που νομοθετείτε; Που έχετε το θράσος να συμμετέχετε στο «πανηγύρι» που γίνεται αλλά οι πράξεις σας να είναι ανύπαρκτες».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X