Προκλητικό το 2.05

Προκλητικό το 2.05

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Γερμανία και Αγγλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Γερμανία και Αγγλία.

Bundesliga, Στουτγάρδη – Μπάγερν Μονάχου, (19:30): Τεράστια νίκη στην έδρα της Βόλφσμπουργκ πέτυχε το Σάββατο (11/12) η Στουτγάρδη, η οποία επικράτησε με 2-0. Η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της, αφού είναι αήττητη για τρία σερί παιχνίδια και χάρη στη συγκομιδή 7β. κατάφερε να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Πλέον, μετά από 15 αγώνες έχει 17β., όντας στο +1 από τη 16η του πίνακα, Άουγκσμπουργκ. Ο απολογισμός είναι 4-5-6 με 22 γκολ υπέρ και 25 κατά.

Bundesliga, Στουτγάρδη – Μπάγερν Μονάχου, (19:30): Την αντίπαλό της στη φάση των «16» του Champions League έμαθε χθες (11/12) η Μπάγερν Μονάχου, που κληρώθηκε με την αυστριακή Σάλτσμπουργκ. Το Σάββατο (11/12) «είδε τον χάρο με τα μάτια της», αφού η Μάιντς προηγούνταν στην «Allianz Arena» μέχρι το 52’, αλλά με ανατροπή, έφτασε στη νίκη με 2-1. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Βαυαρούς, οι οποίοι, σε συνδυασμό με τη γκέλα της Ντόρτμουντ, αποσπάστηκαν 7β. από τους Βεστφαλούς στη μάχη τίτλου. Με το τρίποντο αυτό, έφτασαν τους 37β., έχοντας απολογισμό 12-1-2 με 47 γκολ υπέρ και 16 κατά.

Bundesliga, Στουτγάρδη – Μπάγερν Μονάχου, (19:30): Αρκετά τα προβλήματα των γηπεδούχων. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι Μπρέντλοβ (κίπερ), Σόσα (αρ. μπακ), Τόμι (μεσοεπιθετικός), Μιλό (χαφ), Κλεμέντ (μέσος), Μάσιμο (μέσος), Σανκό (επιθετικός), Κάλαϊτζιτς (επιθετικός). Καρέ προβλημάτων για τους φιλοξενούμενους. Εκτός αποστολής έμειναν σε ένα ακόμη παιχνίδι οι Κίμιχ (μέσος), Γκορέτσκα (μέσος), Σάμπιτσερ (μέσος) και Τσούπο-Μοτίνγκ (επιθετικός).

Να πω τη μαύρη αλήθεια μου, αρκετές φορές η Μπάγερν με έχει… στείλει αδιάβαστο. Παρ’ όλα αυτά, εκτιμώ πως η αποψινή θα είναι από τις φορές, που θα με… στείλει εκεί που πρέπει! Στο ταμείο, δηλαδή! Η τιμή του διπλού είναι αποκρουστική, γι’ αυτό θα πάω σε συνδυαστική επιλογή στο στοίχημα μου. Πιστεύω ότι οι Βαυαροί θα μπουν με στόχο να «καθαρίσουν» από το πρώτο μέρος. Έτσι, εκτιμώ πως αφενός θα σκοράρουν, αφετέρου θα κερδίσουν αρκετά κόρνερ, απόρροια της πίεσης. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με το combo bet «2, Over 0,5 γκολ ημιχρόνου και Over 3,5 κόρνερ ημιχρόνου» σε απόδοση 2.05 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Premier League, Νόριτς – Άστον Βίλα (21:45): Το 2019-20 ήταν η τελευταία φορά που κοντραρίστηκαν, με την Άστον Βίλα να κερδίζει 5-1 εκτός και 1-0 εντός. Τα προγνωστικά στοιχήματος προσφέρουν υψηλές αποδόσεις και περιμένουν να γίνει «μάχη». Στη θεωρία, οι «χωριάτες» είναι ανώτεροι, έχουν καλύτερη ομάδα. Πάμε να δούμε τι έχουμε για το στοίχημα.

Πολύ καλό παιχνίδι έκανε η Νόριτς απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ηττήθηκε 1-0 στο γήπεδό της. Θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει και να πάρει αποτέλεσμα, αλλά ο Ντε Γκέα έκανε ορισμένες σπουδαίες επεμβάσεις. Παραμένει ουραγός με 10 βαθμούς με 2-4-10 και 8-32 γκολ και δέχεται γκολ για άλλο ένα παιχνίδι. Μόνο 3 φορές έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό, ενώ την ίδια ώρα σκοράρει με μεγάλη δυσκολία. Παλεύει τα παιχνίδια της, αλλά δεν μπορώ να βρω πώς αυτή η ομάδα θα βάλει από κάτω της 3 αντιπάλους για να σωθεί. Δεν παίζουν Χάνλεϊ, Τζόλης, Ράσιτσα και Ζίμερμαν, αμφίβολος ο Νόρμαν.

Η Άστον Βίλα, στην επιστροφή του Τζέραρντ στο «Anfield», ηττήθηκε 1-0 από τη Λίβερπουλ με το πέναλτι του Σαλάχ στο 67’. Ήταν πολύ συμπαγής, έδωσε μεγάλο βάρος στην άμυνα και επιθετικά της βγήκαν ελάχιστα πράγματα. Σχεδόν δεν απείλησε. Προηγουμένως, είχε νικήσει 2-1 τη Λέστερ, στην 3η νίκη του Τζέραρντ στον πάγκο της. 3/5 έχει, δεν το λες και άσχημο. Ακολουθεί μία δυάδα αγώνων (εντός με Μπέρνλι το επόμενο) που αν τα πάρει, θα ανέβει αρκετά. Εκτός είναι ο Μπέιλι και ο Τραορέ.

Premier League, Νόριτς – Άστον Βίλα (21:45): Καλύτερη ομάδα η Άστον Βίλα. Θα πήγαινα εύκολα και στο «διπλό» (2.32), αλλά λέω να το καλύψω λίγο. Πάμε στοίχημα με Χ2 διπλή ευκαιρία και Over 1,5 γκολ στο ωραιότατο 1.87 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X