AEK B': Χωρίς Σαμπανάτζοβιτς στην Ζάκυνθο

AEK B': Χωρίς Σαμπανάτζοβιτς στην Ζάκυνθο
Photo Credits: INTIME

Ο Άνελ Σαμπανάτζοβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και δεν βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ Β΄ για το ματς με τη Ζάκυνθο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK Β’ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Τετάρτης με την Ζάκυνθο που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου για την 8η αγωνιστική της Super League 2, όπου θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί για να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν θα έχει μαζί του τον Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο στην τελευταία προπόνηση και αποκλείστηκε, ωστόσο στην αποστολή βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές.

aeΑυτοί είναι οι Γκίνης, Αγγελόπουλος, Λάτσι, Παρράς, Αρβανίτης, Κάτσικας, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος, Γερολέμου, Τσιόκρης, Κορομηλάς, Απ. Χριστόπουλος, Κοσίδης, Ευθ. Χριστόπουλος, Γιούσης, Ιατρούδης, Τζούντα Γκαρσία, Αμούρ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X