Για την νίκη και τον Στέφαν η ΑΕΚ κόντρα στην Φάλκο (19:30, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)

Για την νίκη και τον Στέφαν η ΑΕΚ κόντρα στην Φάλκο (19:30, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Σημαντικό παιχνίδι για την ΑΕΚ από πολλές απόψεις

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Φάλκο Σομπατέλι (Cosmote Sports 4) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στο πλαίσιο την 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Basketball Champions League.

Η Ένωση θέλει οπωσδήποτε την νίκη απέναντι στους Ούγγρους για να μπορεί να ελπίζει στην συνέχεια της Ευρωπαϊκής της παρουσίας. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ηττηθεί στον πρώτο αγώνα με 83-78 και θέλουν αρχικά νίκη και αν γίνεται με διαφορά μεγαλύτερη των 5 πόντων για να έχει κίνητρο η Φάλκο την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ρίγα.

Ο Στέφανος Δέδας αντιμετωπίζει τα προβλήματα των Παππά και Ανγκόλα που παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, αλλά υπολογίζει και στους δύο πως θα δώσουν κανονικά το παρών στην αναμέτρηση. Όλοι στην ΑΕΚ θέλουν πολύ αυτήν την νίκη και με την βοήθεια του κόσμου που περιμένουν να τους δώσει ώθηση, να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Φάλκο. Ταυτόχρονα θα έχουν και ενημέρωση από τον άλλο αγώνα που ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα, μεταξύ της Ρίγα και της Τρεβίζο, θέλοντας νίκη των Ιταλών.

Για τον Στέφαν

Εκτός από τον πολύ κρίσιμο αγώνα, ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να παρευρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την τελετή απόσυρσης της φανέλας του Στέφαν Γέλοβατς από την ΚΑΕ. Το νούμερο 13 θα υψωθεί στον ουρανό του κλειστού και δεν θα ξαναφορεθεί από κανέναν άλλο παίκτη της ΑΕΚ.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X