La Liga: Αστρονομική συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ύψους πέντε δισ. ευρώ για πέντε χρόνια

La Liga: Αστρονομική συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ύψους πέντε δισ. ευρώ για πέντε χρόνια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H La Liga με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποίησε την παραχώρηση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούθς, για την επόμενη πενταετία, έναντι 4.95 δισ. ευρώ.

Η La Liga μπορεί να έχασε τον μεγάλο της αστέρα, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μετακόμισε στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως παραμένει ένα από τα πιο εμπορικά προϊόντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η ισπανική λίγκα το βράδυ της Δευτέρας (13/12) ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη παραραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος για την επόμενη πενταετία, έναντι του ποσού «μαμούθ» των 4.95 δισεκατομμύρια ευρώ. Το «Movistar» θα προβάλλει πέντε παιχνίδια της αγωνιστικής και άλλα πέντε παιχνίδια θα προβάλλει το «DAZN».

Το συγκεκριμένο deal αφορά την προβολή των αγώνων σε Ισπανία και Ανδόρρα και αποτελεί μεγαλύτερη από την υπάρχουσα, η οποία είχε αποφέρει 2,940 εκατομμύρια ευρώ και όπως τονίζει η λίγκα η συμφωνία δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας για το προϊόν της και συμβάλει στην αύξηση των επενδύσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X