Σκληρή ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Σκληρή ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καταδικάζουμε απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα» ανέφερε ο ΑΝΤ1 στην ανακοίνωσή του.

Ο ΑΝΤ1, το κανάλι που «στέγαζε» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με τους «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο», μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και τις βαρύτατες επιβεβαιωμένες καταγγελίες για εσκεμμένη διαρροή ροζ βίντεο μιας κοπέλας με την οποία είχε σχέση, εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως «καταδικάζουμε πρακτικές οι οποίες προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρει:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του “Ράδιο Αρβύλα” και “VINΥΛΙΟ”, η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X