Η τοποθέτηση Κανάκη για Παναγιωτόπουλο: «Νιώθουμε στεναχωρημένοι και πληγωμένοι» (VIDEO)

Η τοποθέτηση Κανάκη για Παναγιωτόπουλο: «Νιώθουμε στεναχωρημένοι και πληγωμένοι» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος ήταν αυτός που ανακοίνωσε το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο», μετά τις καταγγελίες για τη διαρροή του ροζ βίντεο μιας κοπέλας με την οποία είχε σχέση και βρίσκονται πλέον στα δικαστήρια, ανέφερε πως νιώθει πληγωμένος και στεναχωρημένος, από τον επί χρόνια συνεργάτη του.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως ούτε ο ίδιος ούτε οι Σερβετάλης και Κιούσης γνώριζαν κάτι τόσο σοβαρό, το οποίο άλλωστε τους αφορούσε.

Ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αντώνη Κανάκη επιβεβαίωσε πως όντως ισχύουν όλα αυτά που γράφονται στα social media και όπως είπε, του εξέφρασε την λύπη του και τον θυμό του».

«Είναι δύσκολη μέρα, είναι δυσάρεστη μέρα, είμαστε πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Είμαστε σε σύγχυση», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης και συμπλήρωσε:

«Σήμερα τηλεφώνησα στον Κωστάκη να του υπενθυμίσω να βάλουμε τα χριστουγεννιάτικα ντεκόρ, αλλά μιλούσε σαν κάτι να είχε γίνει. Μου είπε ότι στα social media υπάρχει ένα δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Στάθης έκανε κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε σαν άνθρωποι, σαν εκπομπή, τα μισούμε και τα πολεμάμε.
Έκανε κάτι σε μια κοπέλα. Δεν έχει σημασία θα το μάθετε. Το έκανε αυτό χωρίς την συγκατάθεση της κοπέλας, κάτι φωτογραφίες της και βρίσκονται στα δικαστήρια.

Είπαμε δεν γίνεται να συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό και να μην μας έχει πει τίποτα. Ήμασταν σίγουροι ότι πρόκειται για τα γνωστά του διαδικτύου. Μιλήσαμε και μας είπε ότι όντως συμβαίνει αυτό. Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ.

Μιλήσαμε μετά και είπαμε ότι θα διακόψουμε τη συνεργασία μας και δεν γίνεται να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα τη λύπη μου και τον θυμό μου. Του εξέφρασα τον θυμό μου, γιατί δεν μας ενημέρωσε και μας αφορά όλους, κάτι τόσο σοβαρό. Νιώθουμε στεναχωρημένοι και πληγωμένοι».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X