Κάλεσμα της ΚΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο: «Νωρίτερα στα Λιόσια για να τιμήσουμε τον Στέφαν Γέλοβατς»

Κάλεσμα της ΚΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο: «Νωρίτερα στα Λιόσια για να τιμήσουμε τον Στέφαν Γέλοβατς»
Photo Credits: INTIME

Κάλεσμα της ΚΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο να έρθει νωρίτερα στο Λιόσια για να τιμήσει τον Στέφαν Γέλοβατς

Η ΚΑΕ ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της «Βασίλισσας» να έρθει νωρίτερα στο κλειστό στα Λιόσια στην αναμέτρηση με την Φάλκο για να τιμήσει τον αδικοχαμένο Στέφαν Γέλοβατς.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον Γέλοβατς

Άλγος βαθύ εξακολουθεί να πλήττει την ψυχή μας για το χαμό του Στέφαν Γέλοβατς (Stevan Jelovac).

Η περιπαθής καρδιά των συμπαικτών του, αλλά και όλων όσοι από την Ομάδα μας γνώρισαν, συναισθάνθηκαν, αγάπησαν το «γελαστό παιδί» από το Νόβι Σαντ, θα ματώνει εσαεί…

Για την τραγική απώλεια πονά και θα πονά για μια ζωή η χαροκαμένη οικογένεια του αγγελόμορφου αδελφού μας. Μα, πονά ακόμα και η αθλητική του οικογένεια, η  ΑΕΚ! Πονά τόσο πολύ, που δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λέξεις η οδύνη για το θανατικό, που μας κλόνισε συθέμελα. Ανήμπορος ο πανδαμάτωρ να τα νικήσει όλα…

Σε κάθε περίπτωση, ο Stevan θ’ αποτελεί για τον ένδοξο Σύλλογό μας, που έχει αιματοβαφτεί διαχρονικά από ανείπωτες στιγμές τραγωδίας, πηγή έμπνευσης για τις παρακαταθήκες των αξιών και ιδανικών του και εμφατικό παράδειγμα αυταπάρνησης και αγωνιστικότητας.

Από τις 19:20, αύριο, Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου, λίγο πριν από την έναρξη (19:30) της αναμέτρησης του BCL, ΑΕΚ – Φάλκο Σομπατέλι, ο άγγελός μας θα σκεπάσει με τα ολοκίτρινα φτερά του την Ομάδα μας για τις επόμενες γενεές. Από ψηλά. Από τον ουρανό του «Σπιτιού» μας στα Άνω Λιόσια. Εκεί όπου θα υψωθεί η περίλαμπρη φανέλα με τον αριθμό «13», για να μην τοποθετηθεί ποτέ ξανά στο βεστιάριο των αποδυτηρίων.

Καλούνται όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ, που θα δώσουν το «παρών» στην κρίσιμη αναμέτρηση της «Βασίλισσας» να σπεύσουν νωρίτερα στο Κλειστό, ώστε να είναι παρόντες στην ιερή στιγμή για την ομάδα μας. Είναι το έλασσον μπρος στα πολλά σπουδαία, που μεταλαμπάδευσε στη βραχύβιο διαδρομή του στην πατρίδα μας ο αδελφός μας.

Οι προβολείς της Ευρώπης είναι αύριο στραμμένοι πάνω μας. Ας πράξουμε τουλάχιστον το αυτονόητο καθήκον μας. Να τιμήσουμε, όπως πρέπει και αξίζει, τη μνήμη του αγαθού γίγαντα, με αθρόα προσέλευση…

Η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά.

Τιμές εισιτηρίων: 10, 12,15, 20, 25, 60, 100 ευρώ.

Eκδοτήρια ανοικτά δεν θα υπάρχουν, ανήμερα του αγώνα.

– Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekbc.gr, όλο το 24ωρο.

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας μας και για τα εξής:

– Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30. Η ΑΕΚ ΒC απευθύνει έκκληση για την κατά το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση στο OlympicHall των Άνω Λιοσίων, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.

– Οι κάτοχοι εισιτηρίων Διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19 κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Για την ηλικιακή ομάδα 13-17 απαιτείται βάσει πρωτοκόλλου πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης, ή βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών, ή rapidtest εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα. Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

– Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covidfree για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια (απλά ή κάρτες διαρκείας), πριν από την είσοδο στις θύρες του Οlympic Hall.

– Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2011).

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X