Νάτσο Σκόκο: Τα 10 καλύτερα γκολ του με την ΑΕΚ! (VIDEO)

Νάτσο Σκόκο: Τα 10 καλύτερα γκολ του με την ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr συγκέντρωσε τα 10 καλύτερα γκολ του Νάτσο Σκόκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι να πρωτογράψει κανείς για τον Νάτσο Σκόκο;

Ο μεγάλος Αργεντίνος ήρθε στην ΑΕΚ σε μια εποχή δύσκολη, σε μια εποχή που ξεχώριζε σαν διαμάντι στη λάσπη. Ποιος θα ξεχάσει τα γκολ του σε λασπωμένο τοπίο είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη; Μια του ενέργεια έφτανε για να τρελάνει τον κόσμο στις κερκίδες. Οταν σε 120 συμμετοχές ένας παίκτης έχει σημειώσει περίπου 33 γκολ και κάποιος μπορεί να φέρει στη μνήμη του τα περισσότερα γιατί ήταν… γκολάρες τότε ο εν λόγω παίκτης δεν μπορεί να μην ξεχωρίσει.

Και αν ήταν κάτι ο Σκόκο, ήταν ξεχωριστός. Σε συμπεριφορά, σε αγωνιστικά προσόντα, σε «τρέλα», στα πάντα. Σκεφτείτε μόνο να ερχόταν πίσω για… ένα ματς που λέει ο λόγο. Τι θα γινόταν στην υποδοχή του; Η ΑΕΚ έχει βρει από τότε και άλλους παίκτες να «ερωτευτεί». Ο Μάρκο Λιβάγια, ο Σέρχιο Αραούχο είναι τέτοιοι παίκτες. Ολοι τους έχουν ξεχωριστή θέση στην ιστορία και κυρίως στην καρδιά του κόσμου.

Νάτσο Σκόκο: Τα 10 καλύτερα γκολ του με την ΑΕΚ

Παραθέτουμε τα 10 καλύτερα γκολ του Νάτσο Σκόκο με την ΑΕΚ, με τη σειρά να είναι… τυπική μιας και όλα είναι ένα και ένα.

10. ΑΕΚ-Πανιώνιος 3-0 (25.01.2009)

Οταν η μπάλα στρωνόταν στον Νάτσο Σκόκο έξω από την περιοχή και ο ίδιος είχε όλη την άνεση για να πιάσει ένα σουτ με το δεξί, τότε… δεν είχε πολύ τύχη ο τερματοφύλακας. Ετσι έγινε και με τον Πανιώνιο. Ο Μπλάνκο προσπάθησε να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε. Ο επερχόμενος Σκόκο πήρε το ριμπάουντ και έπιασε το σουτ στην κίνηση στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Ανδριόλα.

9. ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1 (18.05.2011)

Σε εκείνο το ματς, ο Νάτσο Σκόκο άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό. Μετά από ένα αδιάφορο φάουλ που κέρδισε η Ένωσης κοντά στο χώρο του κέντρου, ο Σκόκο πήρε τη μπάλα μπροστά του και με ένα σουτ από τα 37 μέτρα αιφνιδίασε τον Χαλκιά ανοίγοντας το σκορ, 0-1.

8. Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2 (06.01.2010)

Ενα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που βάφτηκε «κιτρινόμαυρο» με την υπογραφή του Νάτσο Σκόκο ήταν αυτό του Γενάρη του 2010. Ενα γκολ του Ολυμπιακού που δεν έπρεπε να μετρήσει άνοιξε το σκορ και ακολούθησαν δύο του Αργεντίνου το ένα καλύτερο από το άλλο. Σε αυτή τη θέση βολεύουμε έτσι και τα δύο γκολ του. Ενα αλήτικο σουτ με το εξωτερικό και μια εκτέλεση φάουλ που κρέμασε τον Νικοπολίδη.

7. Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1 (13.5.2009)

Ο Νάτσο Σκόκο βάζει μπροστά την ΑΕΚ στο σκορ, στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ για την σεζόν 2008-09 με μια υπέροχη εκτέλεση φάουλ, σε ένα από τα πιο θεαματικά τέρματα του στην Ελλάδα.

6. ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 4-0 (06.03.2011)

Η ΑΕΚ κέρδισε το πτώμα του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 4-0 παίζοντας σε ορισμένα σημεία εκπληκτικό ποδόσφαιρο, ενώ είχε σε εξαιρετική μέρα τους Σκόκο και Γκερέιρο. Στο 55′ ο Αργεντινός άσος ανέβηκε από τα αριστερά και αφού ξεπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έκανε ένα δύσκολο σουτ από την γωνία, στέλνοντας την μπάλα στον ουρανό των διχτυών του Κρέσιτς. Ενα γκολ που έμεινε στην ιστορία.

5. ΑΕΚ-Βασλούι 3-0 (27.08.2009) 

Ο… γρίφος της Βασλούι λύθηκε από νωρίς με τον Γκουστάβο Μαντούκα να ανοίγει το σκορ. Το… πινέλο πήρε μετά ο Νάτσο Σκόκο που ζωγράφισε στο ΟΑΚΑ με δύο όμορφα γκολ. Ο Αργεντίνος πέτυχε στο 74΄ ένα γκολ-ζωγραφιά σφραγίζοντας την πρόκριση και στο 80′ έβαλε και το… κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας με πανηγυρικό τρόπο το τελικό 3-0 για την Ένωση. «Νάτσο Σκόκο οε, οε, οε» από τους 30.000 φίλους των «κιτρινόμαυρων». Τι βράδυ και αυτό!

4. ΑΕΚ-Ολυμπιακός 4-4 02.05.2009

Το παιχνίδι που θέλει να θυμάται όλος ο κόσμος… εκτός από τους φίλους της. Ο καλύτερος τελικός στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν πολύ… ΑΕΚ. Ο Νάτσο Σκόκο ζωγράφισε σε αυτό το παιχνίδι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στο 90′ πέρασε και τους δύο κεντρικούς αμυντικούς του Ολυμπιακού (Άντζα, Α. Παπαδόπουλο) μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού και απέναντι από τον Νικοπολίδη πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Ολυμπιακού κάνοντας 3-2 που σε λίγο έγινε 3-3.

3. ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-2 (19.09.2010)

Τι ματς και αυτό. Σε έναν αγώνα πολύ… ΑΕΚ, με τον διαιτητή Κουκουλάκη να σφυρίζει ό,τι θέλει και τον Κώστα Φορτούνη να βάζει γκολ από τα 30 μέτρα η Ενωση του Μπάγεβιτς είχε βρεθεί από νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0. Στο 83′ ο Τζιμπούρ μείωσε και ο Σκόκο ήρθε στο 87′ να πιάσει μια σουτάρα που κατέληξε στο «Γ» του Ντεγκρά. «Τρέλα» στο ΟΑΚΑ με τον τρελό-Αργεντίνο.

 

2. ΑΕΚ-Ολυμπιακός 4-4 02.05.2009

Γκολάρα ήταν και το δεύτερο τέρμα του Νάτσο Σκόκο σε εκείνο τον αλησμόνητο τελικό. Στο 107′ της παράτασης έκανε μια ακόμα τρομερή κούρσα, μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή του Ολυμπιακού και εκτέλεση τον Νικοπολίδη στην κλειστή του γωνία. Αν μη τι άλλο ο Σκόκο είχε με τον Ολυμπιακό μια … πελατειακή σχέση.

1.Αρης-ΑΕΚ 0-4 (17.10.2010)

Οσες φορές και αν δει κανείς αυτό το γκολ, δεν θα καταλάβει ούτε το πως κατέληξε στα δίχτυα με αυτό το απίστευτο φάλτσο, ούτε το πως ήρθε μέσα σε αυτή την ποδοσφαιρική τρέλα στον Σκόκο να σουτάρει από το κέντρο.  Στο 58′ και ενώ ο Άρης πίεζε την άμυνα της ΑΕΚ. Η μπάλα έφτασε στα πόδια του Σκόκο περίπου στο ύψος της σέντρας, έσπασε λίγο την μπάλα δεξιά και με ένα «δαιμονισμένο» σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη. Δείτε το ξανά και ξανά.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X