AEK Κ12: Συμμετοχή σε τουρνουά με οικοδεσπότη τον ΠΑΣ Αγιος Γεώργιος (ΦΩΤΟ)

AEK Κ12: Συμμετοχή σε τουρνουά με οικοδεσπότη τον ΠΑΣ Αγιος Γεώργιος (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά διοργανώθηκε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Στάδιο Κορίνθου, με οικοδεσπότη τον ΠΑΣ Αγιος Γεώργιος, μέλους του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, με τη συμμετοχή της ομάδας Κ12 της ΑΕΚ και της αντίστοιχης του ΑΟ Μίμας Μικρασιατική που έχει έδρα τα Μέγαρα και που επίσης είναι μέλος του Δικτύου της ΑΕΚ. Συνδιοργανωτής ήταν το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΚΕΠΑΠ) Κορίνθου.

Την Ακαδημία της ΑΕΚ εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου κ. Ηλίας Κυριακίδης, τον οποίον ο ΠΑΣ Αγιος Γεώργιος βράβευσε για την προσφορά του, και ο προπονητής της Κ12 κ. Στέλιος Ορφανίδης που, μιλώντας σε εκπροσώπους του τοπικού τύπου δήλωσε: «Είμαστε σε διαρκή διά ζώσης επαφής με τους συνεργαζόμενους συλλόγους ανά την Ελλάδα, διότι θεωρούμε ότι αυτό είναι το σωστό. Αν κάναμε κάτι για το θεαθήναι, θα ερχόμασταν σε αντίθεση με αυτά που πιστεύουμε».

Μιλώντας για την αποστολή της Ακαδημίας και του Δικτύου, ο κ. Ορφανίδης τόνισε: «Η προσπάθεια που κάνουμε, βγαίνει και αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο αλλά και στο θέμα της φιλοσοφίας και της νοοτροπίας των παιδιών έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθούμε να δώσουμε βάση και στην εκπαίδευση των παιδιών στο σχολείο και να τα βοηθήσουμε να έχουν μία καλύτερη ενηλικίωση, να διαθέτουν όσο γίνεται περισσότερα εφόδια όταν θα βγουν στη ζωή. Και αυτή την εκπαίδευση τη χρειαζόμαστε όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτά τα παιδιά, είτε είμαστε προπονητές, είτε είμαστε γονείς, είτε παράγοντες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Αγιος Γεώργιος Πάτερ Παύλος και ο πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Θέμης Κουτσιγκίλας υπογράμμισαν για τη χαρά που δίνει στα παιδιά η συμμετοχή τους σε τέτοιες δραστηριότητες, ενώ ο αντιπρόεδρος Γιώργος Μαγκλάρας δήλωσε πως το ΚΕΠΑΠ είναι θετικό προς όποιον θέλει να κάνει τέτοιες εκδηλώσεις στην πόλη.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X