Καυγάς Κούγια - Σκορδά: «Δεν με καθορίζει ένας άνδρας» - «Γι' αυτό είσαι μόνη σου» (VIDEO)

Καυγάς Κούγια - Σκορδά: «Δεν με καθορίζει ένας άνδρας» - «Γι' αυτό είσαι μόνη σου» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Άναψαν τα αίματα στο Πρωινό ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τη Φαίη Σκορδά, όταν η κουβέντα πήγε στους ομοφυλόφιλους και τα παιδιά.

Αρχικά, ο έμπειρος ποινικολόγος επεσήμανε πως από τότε που χώρισε δεν έφερε καμία σύντροφό του για να τη γνωρίσουν τα παιδιά του.

«Έχω δει πολύ δυστυχισμένα παιδιά, που προέρχονται από άλλους γάμους να μεγαλώνουν με άλλα παιδιά γιατί η μητέρα τους επέλεξε να ξαναπαντρευτεί και να κάνει κι άλλα παιδιά. Έχω δει κι ευτυχισμένα παιδιά. Έχω δει όμως πολύ δυστυχισμένα παιδιά αν ο πατέρας παντρεύεται και κάνει άλλα παιδιά» ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος με την παρουσιάστρια να τον κατηγορεί για γενικεύσεις.


«Την αγάπη τη διακρίνεις; Είσαι ένας άνθρωπος πολύ σκληρός στις επιλογές σου, τις επαγγελματικές. Εγώ θα προτιμούσα ένας τόσο ευφυής άνθρωπος να υπερασπιζόταν πάντα εκεί που έβλεπε ότι υπάρχει συναισθηματική αδυναμία και το δίκιο. Για μένα» απάντησε η Φ. Σκορδά.

Τότε, ο Αλ . Κούγιας επεσήμανε πως τρόμαξε όταν είδε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να πηγαίνει σε ένα δημοτικό και να μιλά για τον «γονέα ένα και τον γονέα δύο, χωρίς φύλα».

Ξεκαθάρισε πως σέβεται οποιοδήποτε άνθρωπο και τις επιλογές του, ενώ στο περιβάλλον του υπάρχουν ομοφυλόφυλοι και παρόλο που τα social media που δεν διαθέτει τον έχουν παρουσιάσει ως έναν άνθρωπο που τους μισεί και έχει ακραίες απόψεις, αποκάλυψε πως «οι καλύτεροι μου φίλοι, που γελάω, είναι ομοφυλόφιλοι».

«Τώρα αυτό δεν είναι ωραίο! Το τι κάνω εγώ στο κρεβάτι μου δεν με αναγκάζει για να υπάρχω» αντέτεινε η παρουσιάστρια προσθέτοντας πως: «Έναν άνθρωπο όμως ό,τι κι αν είναι, δεν τον κρίνουμε αν μας κάνει να γελάει…».

«Υπάρχει κάτι σημαντικό στη ζωή. Εγώ στη ζωή μου επέλεξα να κάνω παρέα… Και πες το σε αυτούς που σου λένε τι να ρωτάς. Καλύτερα να σιωπάς! Βλέπεις τον Λιάγκα που είναι έξυπνος και μάγκας; Σιωπά! Άκουσέ με» τόνισε ο δικηγόρος προκαλώντας την έκρηξη της κα Σκορδά.

«Εγώ ό,τι έχω κάνει, το έχω κάνει μόνη μου και δεν έχω σιωπήσει ποτέ. Δεν με καθορίζει ένας άντρας. Ευτυχώς» ανέφερε φανερά εκνευρισμένη η παρουσιάστρια με τον δικηγόρο να απαντά: «Καλά κάνεις και γι’ αυτό είσαι μόνη σου. Κάτσε εκεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X