Αντσελότι: «Είμαστε φαβορί για πρωτάθλημα»

Στέλνουν τον Αντσελότι στον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαρούμενος για την νοοτροπία των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι, μετά τη νίκη της «βασίλισσας» στο τοπικό ντέρμπι με την Ατλέτικο για την 17η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός παραδέχθηκε πως η ομάδα του είναι φαβορί για τον τίτλο, όμως θα πρέπει άπαντες να δείξουν προσοχή μέχρι να γίνει αυτό πραγματικότητα.

«Έχω μια ομάδα που με αφήνει ήσυχο. Ελέγχουν το παιχνίδι και αμύνονται εξαιρετικά. Δεν είναι απλά πολύ ταλαντούχοι παίκτες», επεσήμανε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε:

«Είναι μια ομάδα. Με έναν και μόνο κοινό στόχο, την νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Μου άρεσε πολύ η αμυντική λειτουργία, είναι ένας τομέας στον οποίο έχουμε βελτιωθεί πολύ από την αρχή της σεζόν. Και αυτό μας βοηθά, να χρησιμοποιήσουμε την ταχύτητα των επιθετικών μας. Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε φαβορί για να κατακτήσουμε την La Liga. Αλλά ενδεχόμενη λιγότερη προσοχή, μπορεί να μας κοστίσει ακριβά. Είμαι χαρούμενος, αλλά ξέρω ότι μπορεί να υπάρξουν παγίδες στο δεύτερο μισό της σεζόν».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X