La Liga: Έκανε βήμα τίτλου η Ρεάλ, (2-0) την Ατλέτικο!

La Liga: Έκανε βήμα τίτλου η Ρεάλ, (2-0) την Ατλέτικο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «Βασίλισσα» πήρε το Μαδριλένικο ντέρμπι, νικώντας με 2-0 την Ατλέτικο και μεγάλωσε τη διαφορά από τους «διώκτες» της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση, από τη στιγμή που δέχτηκε αρκετή πίεση από τη Ατλέτικο, η οποία έχασε δύο καλές στιγμές για να πετύχει κάποιο γκολ.

Παρόλα αυτά η «Βασίλισσα» εκμεταλλευόμενη την πρώτη της ευκαιρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 16΄ χάρη στο «κεραυνό» που εξαπέλυσε ο Μπενζεμά, κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορούν να τις μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ και έτσι το σκορ του ημιχρόνου να παραμένει στο 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η «Βασίλισσα» συνέχισε στο ίδιο ρυθμό ψάχνοντας ένα ακόμη γκολ που θα τη εξασφάλιζε τη νίκη της, πράγμα που συνέβη στο 57΄ χάρη στο εκπληκτικό τελείωμα του Ασένσιο, ο οποίος έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια η Ατλέτικο προσπάθησε να ανεβάσει το ρυθμό της κάνοντας αρκετές ευκαιρίες, οι οποίες όμως δεν έμελλε να μετουσιωθούν σε κάποιο τέρμα και έτσι το σκορ παρέμεινε στο 2-0.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X