Παπανδρέου «Συνεχίζω τον αγώνα για να γίνουμε κίνημα εξουσίας»

Επίσημο: Υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ ο Γιώργος Παπανδρέου

Οσα είπε ο Γιώργος Παπανδρέου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την εκλογική του ήττα στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Συνεχίζω τον αγώνα για να γίνουμε κίνημα εξουσίας. Και σήμερα η συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη.

Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας. Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήρια μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία. Όλοι μαζί οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών των φίλων και των δημοκρατών πολιτών. Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και θα πάμε μπροστά.

Σε ο,τι με αφορά, θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες, για να γίνει η παράταξή μας κίνημα εξουσίας, με μα προοδευτική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν του Έλληνες, την Ελλάδα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X