Η αλήθεια για την πιο βρώμικη κούρσα στη μητέρα των μαχών της Formula 1

Η αλήθεια για την πιο βρώμικη κούρσα στη μητέρα των μαχών της Formula 1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν ήταν ένα Γκραν Πρι σαν όλα τα άλλα. Η δημοσιότητα του είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις από τα συνηθισμένα, καθώς επρόκειτο για το 1ο νυχτερινό στην ιστορία της Formula 1.

Και μάλιστα σε μια ολοκαίνουρια πίστα, στη Marina Bay της Σινγκαπούρης, που φιλοξένησε τον 15ο αγώνα του πρωταθλήματος του 2008. Ήταν Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και η περίσταση είχε αναχθεί προ πολλού ως το γεγονός της χρονιάς στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πέρα από το ξεχωριστό θέαμα, οι fan του σπορ (και όχι μόνο) ήθελαν να δουν πώς θα ανταποκρίνονταν οδηγοί και μονοθέσια σε αυτήν την πρωτόγνωρη δοκιμασία.

Ferrari και MacLaren-Mercedes έδιναν μάχη για το πρωτάθλημα κατασκευαστών, Λιούις Χάμιλτον και Φελίπε Μάσα για το αντίστοιχο των πιλότων. Η Renault, με την οποία είχε αναδειχθεί δις πρωταθλητής ο Φερνάντο Αλόνσο το 2005 και το 2006, είχε μία κακή σεζόν. Ο Ισπανός είχε παραμείνει στην ομάδα, με ομόσταυλο τον Νέλσον Πικέ Jr., γιο του θρυλικού Βραζιλιάνου, τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Διαβάστε περισσότερα για την πιο βρώμικη κούρσα στη μητέρα των μαχών της Formula 1

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X