Μπακασέτας: «Θέλω το πρωτάθλημα με την Τραμπζονσπόρ»

Μπακασέτας: «Θέλω το πρωτάθλημα με την Τραμπζονσπόρ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Θέλω το πρωτάθλημα με την Τράμπζονσπορ», δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας σε συνέντευξή του στην ιταλική ιστοσελίδα, «sportpress24».

Ο Έλληνας διεθνής μίλησε για το μεγάλο του στόχο με την Τράμπζονσπορ. Αναφέρθηκε στα κοινά στοιχεία Ελλάδας – Τουρκίας, ενώ μίλησε και για το τουρκικό πρωτάθλημα και στο αν μπορεί να συγκριθεί με άλλα στην Ευρώπη.

«Οι συνεχόμενες νίκες μας φέρνουν πιο κοντά σε αυτό που πιστεύουμε. Όλη η ενέργεια της πόλης πέφτει στην ομάδα, δεν μας πιέζει, αντίθετα σε τέτοιες περιπτώσεις ισχύει το αντίθετο. Θέλω η Τράμπζονσπορ να κατακτήσει το πρωτάθλημα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», δήλωσε ο «Μπάκα».

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κοινή κουλτούρα και κοινές λεπτομέρειες με την Ελλάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό», υπογράμμισε.

«Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και εδώ οι άνθρωποι είναι απόλυτα παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό δεν εξεπλάγην καθόλου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Τραπεζούντα, συνήθισα πολύ γρήγορα», σημείωσε ο Μπακασέτας.

Για να σπεύσει στη συνέχεια να αναφερθεί στο τουρκικό πρωτάθλημα. «Υπάρχουν σημαντικές λεπτομέρειες για τους παίκτες. Τα γήπεδα για παράδειγμα, παίζουμε κάθε Κυριακή σε ένα μεγάλο γήπεδο και σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Αυτά είναι σημαντικά πράγματα για τους παίκτες», υποστήριξε.

«Ταυτόχρονα, πιστεύω ότι το τουρκικό πρωτάθλημα είναι σε επίπεδο που μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τα περισσότερα πρωταθλήματα», κατέληξε ο Μπακασέτας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X