Πρωταθληματική ανατροπή για την Αταλάντα, (1-2) τη Βερόνα (VIDEO)

Πρωταθληματική ανατροπή για την Αταλάντα, (1-2) τη Βερόνα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αταλάντα γίνεται πλέον ξεκάθαρο πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα  τη φετινή σεζόν και το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα.

Η ομάδα του Γκασπερίνι, παρ’ όλο που βρέθηκε να χάνει στην έδρα της Βερόνα, κατάφερε να φύγει με σπουδαίο διπλό και βρέθηκε στο -2 από την κορυφή, που ίσως γίνει -3 αν η Ίντερ κερδίζει αργότερα.

Ο γηπεδούχοι λοιπόν ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν στο 22’ ο Φαραόνι έβγαλε κάθετα στον Σιμεόνε, που με διαγώνιο σουτ από δεξιά έκανε το 1-0.


Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν άμεσα και στο 37’ έφεραν το ματς στα ίσια, όταν ο Μουριέλ έκανε την κίνηση στην περιοχή, άφησε στον Μίραντσουκ που από κοντά πλάσαρε για το 1-1.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 62ο λεπτό όταν ο Κοουπμάινερς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα άλλαξε πορεία στον Ταμέζε και κατέληξε στα δίχτυα της Ελλάς για το 1-2.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X