«Λύγισε» στις λεπτομέρειες η ΑΕΚ - Ηττήθηκε με 7-6 από τον Εθνικό

Εικόνες από το Εθνικός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό από το «Παπαστράτειο» η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 7-6 γνώρισε η ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ από τον Εθνικό στο «Παπαστράτειο» στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με τη νίκη να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Ο Εθνικός έφτασε έτσι την ΑΕΚ στην 3η θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμούν με 18 βαθμούς.

Το πρώτο οκτάλεπτο κινήθηκε με τις δύο ομάδες να μην αφήνουν τις ευκαιρίες στον παραπάνω. Τόσο ο Εθνικός, όσο και η ΑΕΚ βρήκαν επιθετικές λύσεις, με την περίοδο να ολοκληρώνεται με σκορ 3-3. Το παιχνίδι κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στην 2η και 3η περίοδο, όπου ο Εθνικός εκμεταλλεύθηκε ορισμένα κενά στην άμυνα της ΑΕΚ και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν και στα δύο οκτάλεπτα με 2-1, φτάνοντας έτσι στην τελευταία και κρίσιμη περίοδο με το υπέρ τους 7-5. Οι «κιτρινόμαυροι» για ακόμα μία φορά έδειξαν τρομερά ψυχικά αποθέματα, δεν το έβαλαν κάτω και με τρομερή άμυνα διατήρησαν το μηδέν πίσω. Η ΑΕΚ έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, ωστόσο τελικώς ηττήθηκε με 7-6.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΕΚ 7-6

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 2-1, 0-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς, Βαλιανάτος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης 2, Μπεριστιάνος 2, Χαραλαμπόπουλος, Γκάτσος, Δροσόπουλος, Κόχειλας 1, Καραμπάτης.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας, Κριγιέστορατς 2, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός 2, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος 1, Μανιουδάκης, Κατσινούλας, Ζώρζος.

Διαιτητές: Μπιράκης, Πολυχρονόπουλος

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X