Πουλάει την πιο... άχρηστη αγορά του ο Αγουέρο: Θέλει 200.000 ευρώ για τη Lamborghini

Πουλάει την πιο... άχρηστη αγορά του ο Αγουέρο: Θέλει 200.000 ευρώ για τη Lamborghini
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αγουέρο θέλει να… απαλλαγεί από τη Lamborghini Aventador που αγόρασε όταν έπαιζε στη Μάντσεστερ Σίτι, ένα αυτοκίνητο που δεν έχει χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου.

Ο ίδιος ο Αργεντινός επιθετικός παραδέχθηκε πριν από λίγο καιρό ότι επρόκειτο για μια… άχρηστη αγορά, καθώς είδε το αυτοκίνητο, πίστευε ότι το ήθελε, αλλά τελικά δεν το ήθελε και τώρα ψάχνει αγοραστή για την Lamborghini Aventador, που απέκτησε το 2014 και είναι μεταχειρισμένη, αλλά σαν… αμεταχείριστη.

Ούτε 5.000 χιλιόμετρα δεν έκανε και τώρα ο Αγουέρο ζητά για το πολυτελές αυτοκίνητο των 700 ίππων ένα ποσό περίπου στις 200.000 ευρώ.

«Δεν ξέρω γιατί διάολο αγόρασα μια Lamborghini. Πρέπει να έχει διανύσει πολύ λίγα χιλιόμετρα σε έξι χρόνια, δεν το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου. Σκέφτομαι δύο χρόνια γιατί το αγόρασα, γιατί τώρα το μόνο που κάνει είναι να κρυώνει στη βροχή. Έχει ιστούς αράχνης και τα πάντα» είχε πει ο ίδιος ο παίκτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X