«Σημαντική προσωπικότητα για τη Νάπολι ο Μανωλάς, έχει να προσφέρει πολλά ακόμα»

«15 εκατ. ζητάει η Νάπολι για τον Μανωλά - Να μειώσει την τιμή θέλει ο Ολυμπιακός»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Κώστας Μανωλάς θεωρείται σημαντική προσωπικότητα για τα αποδυτήρια της Νάπολι, η οποία θα πρέπει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και πρόσφατα αγωνίστηκε για 12 λεπτά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λέστερ, για τους ομίλους του Europa League. Τη φετινή σεζόν δεν έχει καταφέρει να πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, καταγράφοντας μόλις επτά συμμετοχές με τη φανέλα των «παρτενοπέι»

Από την άλλη, τα σενάρια περί επιστροφής του στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, συνεχίζονται στην Ιταλία. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε νέο δημοσίευμά της η «Corriere dello Sport» ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, θεωρεί σημαντική προσωπικότητα τον Κώστα Μανωλά και ότι θα πρέπει να παραμείνει στο ρόστερ της Νάπολι.

«Ο Μανωλάς είναι μια πολύ σημαντική προσωπικότητα και είναι ένας δυνατός χαρακτήρας. Ο Σπαλέτι τον ξέρει καλά, γνωρίζει τι μπορεί να δώσει στην ομάδα. Ο πρώην αμυντικός της Ρόμα μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα ειδικά αυτήν την περίοδο», αναφέρει στο δημοσίευμά του ο Πασκουάλ Σαλβιόνε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X