«Βόμβα» από τα ρουμανικά ΜΜΕ: «Φεύγει ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ μετά το ματς με την Λαμία!»

«Βόμβα» από τα ρουμανικά ΜΜΕ: «Φεύγει ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ μετά το ματς με την Λαμία!»
Photo Credits: INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσεσκου φέρεται να αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έρχεται νέα… βόμβα στον ΠΑΟΚ!

Δημοσίευμα στη Ρουμανία αναφέρει πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να αποχωρήσει πρόωρα από τον ΠΑΟΚ για λογαριασμό της Εθνικής Ρουμανίας.

Ο Λουτσεσκου επέστρεψε το καλοκαίρι μετά βαΐων και κλάδων, ωστόσο η πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι κάκιστη ως τώρα με τκν τελευταίο μήνα να κατρακυλά η απόδοση της με ήττες από Ιωνικό, Άρη και Ατρόμητο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το playsport.ro, ο 52χρονος προπονητής δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τις επενδύσεις που έχουν γίνει στην ομάδα, καθώς δεν ανταποκρίνονται με τις προσδοκίες του. Όπως αναφέρεται, έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει μετά το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία.

Παράλληλα, γίνεται λόγος ακόμα και για ρήξη μεταξύ εκείνου και της διοίκησης και για το γεγονός πως έχει ανακοινώσει στους συνεργάτες του πως το σημερινό (12/12) παιχνίδι με την Λαμία θα είναι το τελευταίο στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ρουμανικής Ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου, και ο τεχνικός της διευθυντής, Μιχάι Στοϊτσίτα, ταξίδεψαν τα τέλη Νοέμβρη στην Θεσσαλονίκη για να διερευνήσουν τις προθέσεις του Λουτσέσκου για το πόστο του προπονητή στην Εθνική Ρουμανίας.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X